REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
„Casanova Ball“ renginio akimirkos (Paulius Peleckis/Fotobankas)

„Casanova Ball“ – tai kazanoviškai prabangi ir madinga Helovino naktis, šiuolaikiškas karnavalas, kai susiduria praeitis ir dabartis, rašoma pranešime spaudai.

28

„Casanova Ball“ – tai kazanoviškai prabangi ir madinga Helovino naktis, šiuolaikiškas karnavalas, kai susiduria praeitis ir dabartis, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Minėtas karnavalas Vilniaus naktinio gyvenimo istorijoje vyksta jau 5-ąjį kartą. Įkvėptas šimtmečių tradicijos jis šįkart apėmė visas sostinėje įsikūrusio prekybos centro pastato erdves ir net šalia esančios Vilniaus Šv. Jurgio Bažnyčios kiemą.

Renginyje lankėsi retai viešumoje sutinkama Viktorija Siegel, Deimantė Kazėnaitė ir Gediminas Žilinskas bei daugelis kitų.

Karnavalas rengiamas prabangiame vakarienių klube „Pachamama“ – šis restoranas įsikūręs Vilniaus miesto širdyje, kurio kiemo terasą puošia gotikinės bažnyčios vaizdas, labai artimas Kazanovos dvasiai. Bohemiškos restorano  erdvės bei virtuvė pelnė subtilios prabangos reputaciją – juk čia lankosi išskirtiniai svečiai ir publika, mokanti linksmintis ne tik pašėlusiai, bet stilingai.

Ši naktis neapsiėjo be daugybės atmosferą kuriančių autentiškų detalių, įspūdingų pasirodymų ir, žinoma, geriausių prekės ženklų.

REKLAMA
REKLAMA

Į karnavalą be kaukės įžengti draudžiama, nebent pakartotumėte britų dainininkės Skin pasirinkimą – kartą į prestižinį Venecijos teatre vykusį pokylį ji atjojo ant balto žirgo. Sklando gandai, kad šį kartą žirgus pakeitė vilkai, o tuneliuose šliaužiojo laukiniai Afrikos žvėrys. 

Giacomo Casanova – garsus XVIII a. gyvenęs nuotykių ieškotojas ir rašytojas. Šis paslaptingos, elegantiškos, teatrališkos, šilkais ir plunksnomis šiugždančios nakties herojus į vienintelę karnavalo naktį Vilniuje atvyksta, kad panaikintų visus tabu. Drovumą lengva paslėpti po kauke – ji bus stilingosios nakties palydovė, padėsianti išsilaisvinti iš kasdienybės gniaužtų. Vaidinti, persikūnyti, žavėti, priblokšti, išgerti visą nakties saldybę – tokia nakties užduotis, kuriai kiekvienas pasiruošia per akimirką – vos tik pridengia akis domino…

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų