REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Savaitės vidurys daugeliui Zodiako ženklų žada permainų dieną. Tuo metu kitiems rekomenduojama nepasiduoti skubėjimui ir apsvarstyti veiksmų pasekmes.

6

Savaitės vidurys daugeliui Zodiako ženklų žada permainų dieną. Tuo metu kitiems rekomenduojama nepasiduoti skubėjimui ir apsvarstyti veiksmų pasekmes.

REKLAMA

Spalio 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinote, bet nutuokiate – tai ir gali tekti šiuo metu išgirsti. Na, o ši diena tinkamiausia poilsiui: reikėtų labiau pasisaugoti nuo įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų. Geriau netvarkyti svarbių piniginių, turto reikalų.

Tauras

Siekite būti kuo geriau informuoti. Mokėkite girdėti, ką sako kiti. Beje, atsiras naujų galimybių pagerinti finansinę padėtį, tačiau nesivelkite į neapgalvotas avantiūras.

Dvyniai

Mokėkite laviruoti tarp skirtingų nuomonių bei įsitikinimų, nesiginčykite su partneriais ir sutuoktiniu. Būkite apdairesni bendraudami su kolegomis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Gera diena bet kokiems susitikimams, jei jums būdinga vertinti ir gerbti pašnekovo nuomonę. Tačiau jei manote, kad visi kiti gali turtėti savo nuomonę, jei ji sutampa su jūsų, verčiau šiandien svarbių reikalų neaptarinėti.

REKLAMA

Liūtas

Neskubėkite kalnų versti ar jų šturmuoti. Gal kilti nenumatytų kliūčių, apribojimų, atsirasti nemalonių (galbūt paslaptingų išlaidų). Bent jau būkite pasiruošę, kad kas nors tikrai primins seną, pamirštą skolą.

Mergelė

Niekur neskubėkite, tačiau ir stenkitės nepraleisti geros progos. Verta labiau atsižvelgti į šeimos nuomonę, ypač tėvų.

Svarstyklės

Neblogas laikas atsibodusiems dalykiniams reikalams tvarkyti: gali pavykti kai ką pakeisti į gera, tačiau nepatartina su darbdaviu aptarinėti savo perspektyvų, prašyti didesnio atlyginimo, paaukštinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Diena skatins bendravimą, taip pat permainas. Jei tik būsite lankstesni, išradingesni, nemažai laimėsite: įgysite patikimų sąjungininkų, rasite naujų, netikėtų kelių senoms, įgrisusioms problemoms išspręsti.

Šaulys

Diena gana pasyvi: gali būti sunku susikaupti, aiškiai mąstyti. Plaukite pasroviui ir mažiau planuokite, tai laikas, kai reikia planus tiesiog pamiršti...

Ožiaragis

Netikėtumų pakaks – nuobodžiauti nebus kada. Kad diena nesukeltų nenumatytų rūpesčių, jums teks atidžiau dirbti, apdairiau planuoti savo veiklą, atsargiau elgtis su pinigais ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus. Pasiruoškite, kad šiandien ne visada būsite teisūs (bent jau taip manys aplinkiniai).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Jei reikia susitaikyti, nusileiskite pirmi, įteikite dovanėlę, pakvieskite pietų, vakarienės ir bendra kalba bus rasta. Nepalankus metas pinigams investuoti, skolinti – pinigai gali ir nesugrįžti.

Žuvys

Dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite neskubėdami. Neblogas laikas svarbiems pokalbiams, jei norisi ką nors gražiuoju priversti padaryti jums reikalingą dalyką. Tinkamas laikas konfidencialiam pokalbiui apie jūsų karjerą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų