REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinai pastebėjo, kad kai kūne esantys tam tikri taškai dirginami, žmogų galima išgydyti ir padėti jam pasijusti geriau.

Kinai pastebėjo, kad kai kūne esantys tam tikri taškai dirginami, žmogų galima išgydyti ir padėti jam pasijusti geriau.

REKLAMA

Senovės Kinijoje pradėtas taikyti metodas dabar itin paplitęs dėl plataus veikimo spektro. Parapsichologijos Centro „Lotoso Žiedas“ vadovas Kęstutis Dubickas supažindina mus su dviem ypatingais taškais kurie šalina pyktį ir mažiną skausmą bei nuovargį.

Taškas ant rankos piršto šalinantis prastą savijautą

Jeigu jaučiatės labai blogai paspauskite tašką ir palaikykite ilgesnį laiką (žiūrėti nuotrauką). Šis metodas reguliuoja kraujo spaudimą, normalizuoja organizmo veiklą, sąmonė tampa aiški, „pašviesėja“ akyse, nuslopsta visi skausmai.

Nors pradžioje taškas gali pasirodyti labai skausmingas, tačiau šiek tiek pakentėjus skausmas susilpnėja ir gerėja bendra savijauta viso organizmo. Taškas randasi vidurinio (didžiojo) piršto pirmojo falango pagalvėlėje.

REKLAMA
REKLAMA

Paspaudus laikyti reikia kiekvienam individualiai. Vienam gali tekti laikyti minute, kitam dvi, o dar kitam visas penkias. Bet spaudžiame ne ilgiau 10 minučių. Viską daryti proto ribose ir nesukeliant sau traumos.

REKLAMA

Taškas ant kojos šalinantis pyktį

Kasdieninis 5 minučių masažas abiejų kojų taškų, padės atsikratyti daugelio ligų, kurias sukelia negatyvo ir pykčio kaupimas. Tašką rasite tarp nykščio ir šalia esančio piršto prieš pakilimą (žiūrėti nuotrauką).

Taškas yra labai skausmingas, todėl suklysti taško paieškoje praktiškai neįmanoma.

Šie metodai yra tikrai veiksmingi ir patikrinti laiko. Dažniausiai nepavyksta pasiekti norimo rezultato tik dėl to, kad žmonės spaudžia netaisyklingus taškus.

Parengė: Parapsichologijos Centro „Lotoso Žiedas“ vadovas Kęstutis Dubickas

Šaltinis: anomalija.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų