REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Lūpdažio spalva

Mėgstate įvairiausius psichologinius testus? Tuomet pats laikas išbandyti šį testą, kurio metu jums reikės pasirinkti vos vieną lūpdažio spalvą.

26

Mėgstate įvairiausius psichologinius testus? Tuomet pats laikas išbandyti šį testą, kurio metu jums reikės pasirinkti vos vieną lūpdažio spalvą.

REKLAMA

Įdėmiai įsižiūrėkite į pagrindinį paveikslėlį ir atsakykite: kurį lūpdažį pasirinktumėte?

Vyno spalvos lūpdažis

Jis atskleidžia, kad apie viliojimą jūs žinote absoliučiai viską. Jums nerūpi, kiek laiko užtruksite pasiekti to, ko geidžiate. Jums patinka visi gyvenimo aspektai, todėl esate asmuo, kuris žino, kaip mėgautis gyvenimu.

Švelniai violetinės spalvos lūpdažis

Tai simbolizuoja ramią kontrolę. Ši spalva atskleidžia, kad jūs nebūtinai esate komplikuota asmenybę, bet tiksliai žinote, ką darote. Jūs esate organizuoti ir kantrūs, pageidaujate atidžiai planuoti savo darbotvarkę.

Ryškiai raudonas lūpdažis

Ryškiai raudonos lūpos visada šaukia ir traukia aplinkinių dėmesį. Ši spalva sukuria pasitikėjimą savimi ir pasauliu. Jeigu nesąmoningai pasirinkote ryškiai raudoną spalvą, jus atskleidžiate savo aistringą asmenybę. Jums patinka, kad kiti žmonės mato jūsų šią pusę.

REKLAMA
REKLAMA

Rožinis lūpdažis

Tai atskleidžia, kad gyvenime trokštate nuotykių, o pasauliui nebijote parodyti savo laukinės prigimties. Jūs sakote „taip“ naujiems nuotykiams, žmonėms, neišbandytiems maisto produktams ar patirtims. Yra labai ne daug dalykų, kurių jūs prisibijote.

REKLAMA

Juodas lūpdažis

Tai nereiškia, kad esate neigiama asmenybė, tačiau tai rodo, kad kaip ir visi – jūs turite savo tamsiąją pusę. Tikriausiai jūs turite itin gerą juodo humoro jausmą ir mėgaujatės tuo? Tačiau juodos spalvos lūpdažis gali atskleisti, kad tokiu būdu bandote pritraukti aplinkinių dėmesį.

Kreminiai raudonas lūpdažis

Tai simbolizuoja kuklumą ir pareiškimą, kad tikrai nenorite būti dėmesio centre. Tokiu būdu jūs pasakote pasauliui, kad esate tylesnis žmogus. Tai jokiu būdu nereiškia, kad esate nuobodus, tiesiog jūs turite didžiulį vidinį savo gyvenimą, kuriuo nenorite dalintis su visais aplinkiniais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų