REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stilistė Viktorija Šaulytė, regis, išgyvena tikrą populiarumo piką. Jauna moteris aktyviai veda seminarus, pokalbių vakarus, dalyvauja renginiuose ir dar randa laiko paplepėti su gerbėjais socialiniuose tinkluose.

Stilistė Viktorija Šaulytė, regis, išgyvena tikrą populiarumo piką. Jauna moteris aktyviai veda seminarus, pokalbių vakarus, dalyvauja renginiuose ir dar randa laiko paplepėti su gerbėjais socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Šaltuoju metų sezonu, kai neaišku, kada reikia nusiteikti sniegui, o kada lietui, Viktorija pasidalijo patarimais, kaip net esant nemaloniam orui, atrodyti stilingai ir puikiai jaustis.

„Tendencijos lieka tendencijomis, bet aš visą laiką sakau, kad svarbiausia yra tas stilius, kuris yra jūsų. Svarbu, koks yra jūsų gyvenimo būdas, koks yra jūsų požiūris – visame tame yra stilius“, – pasakojo stilistė.

Kokius drabužius rinktis?

„Šį sezoną labai vyrauja gyvačių, leopardų, zebrų, militaristiniai raštai, kurie vėl grįžo į madą. Močiutės spinta. Tie patys ilgesni sijonai, langeliai. Bet aš siūlau šį rudenį nepamiršti spalvų, nes kai ateina šis sezonas, mes įkrentam į tas juodąsias ir pilkąsias spalvas.

REKLAMA
REKLAMA

Siūlau gyvinti savo drabužinę garstyčių, violetinėmis, bordo spalvomis, nebijoti didelių storų megztinių. To paties sluoksniavimo, kas yra labai geras būdas. Taip pat ilgų, didelių batų“, – apie rudeninį stilių kalbėjo V. Šaulytė.

REKLAMA

Kaip išsirinkti pėdkelnes?

Pėdkelnės yra labai klastingas dalykas. Su joms kartais galime labai prašauti, bet kartais galime ir labai sužaisti. Jeigu renkamės kūno spalvos pėdkelnes, siūlyčiau atkreipti dėmesį į savo odos spalvą. Kartais jos gali būti per blizgios, ypatingai nuotraukoje. Siūlyčiau tokių pėdkelnių iš viso vengti. Geriau dėvėti ilgus sijonus ir ilgus batus, kad jas uždengti“, – juokėsi Viktorija.

Stilistė papasakojo, kad jeigu moterys visgi nusprendžia dėvėti spalvotas pėdkelnes, tada geriausia žaisti su motyvais ir nebijoti spalviškumo. Tai gali būti storesnės pėdkelnės, tačiau Viktorija Šaulytė patarė pasiūlyti pėdkelnėms paatostogauti.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip vilkint šiltus, storus drabužius neatrodyti juokingai?

Stilistė turi vieną atsakymą – sluoksniuoti. Ji mano, kad tai yra labai geras būdas nesušalti ir atrodyti stilingai. Pasak Viktorijos reikia nebijoti megztukus kombinuoti su švarkais, džinsiniais švarkeliais. Galima padaryti netgi tris sluoksnius.

„Nors daug moterų galvoja „ai, aš atrodysiu per stora, čia visko per daug“, reikia nepamiršti, kad „oversized“ yra geras dalykas. Jūs jausitės patogiai, atrodysite stilingai ir bus šilta“, – patarė stilistė.

Kur apsiperka pati stilistė?

„Mano pirkimai dažniausiai būna spontaniški. Tokie pirkimai yra patys geriausi, nes jeigu kažko ieškai, tu eini susikoncentravęs ties vienu dalyku ir nieko daugiau nematai. Vėl įsimylėjau „Reserved“. Anksčiau būdavo tos visos „Zaros“ ir „H&M“. Dabar ten apsilankau šiek tiek rečiau. Kartais užeinu į butikus, jeigu ieškau drabužių fotosesijoms, bet pamatau netikėtai ir kažką sau“, – pasakojo Viktorija Šaulytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stilistė neslėpė, kad labai mėgsta ir internetinius apsipirkinėjimus. Jeigu pamato naują kolekciją, peržiūri ją ir jeigu labai nori – įsigyja drabužį. Viktorija Šaulytė prisipažino, kad kartais apsiperka ir dėvėtų drabužių parduotuvėse.

„Man patinka tos vintažinės, retro „Humanos“. Ten galima rasti labai gerų dalykėlių – visokios beretės, akiniai, piniginės ant pilvo“, – sakė ji.

Stlistė pabrėžė, kad nereikia būtinai pirkti brangių drabužius, kad atrodytum stilingai ir gražiai. Viktorija bando įrodyti žmonėms, kad brangūs dizainerių rūbai nepaslėps to, kas yra viduje. Ji pati naudojasi taisykle, kad nereikia pirkti drabužių vien todėl, kad kažkas turi kažką panašaus, ar dėl to, kad tai dabar madinga.

  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų