REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau trečias iš eilės panašaus dydžio ciklonas patraukė maždaug tuo pačiu keliu, tai yra beveik tiesiai per Lietuvą. 

Jau trečias iš eilės panašaus dydžio ciklonas patraukė maždaug tuo pačiu keliu, tai yra beveik tiesiai per Lietuvą. 

REKLAMA

„Dabar apie tuos nemalonumus smulkiau. Temstant iš vakarų į pajūrį atplauks pirmieji lietaus debesys ir greitai pasklis po visą ar beveik visą šalį. Gan sodriai palis šiaurinėje šalies dalyje, kitur mažiau, o pietiniuose rajonuose tik vos vos. Vakare vėjas bus silpnas, tačiau visą naktį jis pamažu stiprės", – kalbėjo sinoptikas Naglis Šulija.

Šeštadienį dieną lis protarpiais. Dažniausiai tai bus vidutinis lietus, bet kai kada gali tėkšti ir smarkiau. Didžiausia gausoko lietaus tikimybė bus prie jūros, kai kur Žemaitijoje. Pasak N. Šulijos, pajūryje smarkiai sustiprės vėjas, čia vėl kils audra.

Vėjas pajūryje sustiprės šeštadienį į pavakarę.

„Kitaip tariant, šeštadienis nebus labai mielas. Naktį daug kur sodriai palis, dieną lis protarpiais. Naktis apniukusi, bet dieną vientisas debesų apklotas sudriks, kai kada ir saulė pro pragiedrulius nušvis. Vakaras ramus, vėliau vėjas stiprės, rytoj popiet pajūryje jau audra. Oras naktį atvės iki 3 – 5, prie jūros bus apie 6 – 7 laipsnius, dieną šils iki 7 – 10 laipsnių", – prognozavo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienio naktį vietomis nedideli krituliai, visgi daugiausia lietus. Dieną jų greičiausiai jau nebus, o pati diena bus šviesi. Vėjas vakare dar stiprus, ypač prie jūros, bet vėliau rims, dėl to paryčiais jau gali būti šalnų ir plikledžio. Naktį vyraus 2 – 4, dieną šils iki 6 – 8, prie jūros gal 9 laipsnių šilumos.

REKLAMA

„Pirmadienį nusistovės stiprus, pastovus šiaurės rytų, rytų vėjas. Į pietinę šalies dalį gali atkeliauti mišrūs krituliai. Naktį bus nuo 0 iki 2 laipsnių šilumos, vėjuotą dieną bus iki 3 – 5 laipsnių šilumos. Ką gi, ruduo atsipalaiduoti neleis, kaip rengtis ir autis, reikės galvoti nuolatos", – apibendrino N. Šulija.

Jei vėjas pridarė nuostolių, pasidalinkite savo istorija su mumis.

TURI NUOTRAUKŲ AR VIDEO MEDŽIAGOS ŠIA TEMA?
Atsiųsk mums!
SIŲSTI

Dėkojame! Medžiaga sėkmingai išsiųsta redaktoriui.

Peržiūrėjus, ji bus patalpinta į straipsnį.

SIŲSTI
arba
PRIDĖTI
Klaida: nuotrauka, kurią bandote įkelti, užima per daug vietos ... (kažkas panašaus)
Įkelkite savo turimas nuotraukas ar video medžiagą ir nurodykite savo kontaktinius duomenis, kad prireikus galėtume su jumis susisiekti.
PUBLIKUOTI
PUBLIKUOTI

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų