REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Denise Bidot  (nuotr. Instagram)

Šiais laikais egzistuoja daugybė modelių, o ir jų drabužių dydis, laikui bėgant, tampa vis mažiau svarbus.

31

Šiais laikais egzistuoja daugybė modelių, o ir jų drabužių dydis, laikui bėgant, tampa vis mažiau svarbus.

REKLAMA

Vis dėlto lieknoms manekenėms pelnyto šlovę ir pripažinimą mados pasaulyje vis dar yra ženkliai lengviau.

„Plius“ dydžio modelis Denise Bidot pasidalijo savo istorija. Dabar mergina žinoma kaip tokių garsių prekės ženklų – „Forever21“, „Macy’s“, „Nordstorm“ – veidas, tačiau jos kelias į pripažinimą tikrai nebuvo paprastas.

Jos karjera prasidėjo dar 2006 metais, kai viešumoje negalėjo pasirodyti nė viena neretušuota ir fotošopu nepatobulinta nuotrauka. Visi siekė tobulumo, todėl ten „plius“ dydžio modeliai jautė žiaurų spaudimą.

„Nepaisant to, kad tokios merginos kaip aš esame gana apvalios, vis tiek turėjome be galo stengtis, kad tilptume į seksualaus ir priimtino kūno rėmus“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

D. Bidot darė viską, kad tik patiktų savo užsakovams, todėl kai ją pasamdė garsus apatinių prekės ženklas, ji stengėsi pozuoti kaip įmanoma geriau. Net ir būdama „plius“ dydžio ji stengėsi atrodyti kuo įmanoma lieknesnė, įtraukė pilvą ir kt.

REKLAMA

„Tačiau jie mane sustabdė viduryje fotosesijos ir pasakė, kad nieko nebus – apatiniams aš netinku“, – teigė manekenė.

Minėtas prekės ženklas jos daugiau nesamdė, o siekdama, kad kažkas pamatytų, jog jos kūno formos gali lygiai taip pat būti vertinamos ir mylimos, ji ėmė savo pačios darytomis nuotrukomis dalintis socialiniuose tinkluose.

Čia ji nieko nevaidino ir nebandė paslėpti savo netobulumų. Galiausiai ji socialiniuose tinkluose surinko daugiau nei 500 tūkst. sekėjų armiją, o minėtas prekės ženklas ją ir vėl ėmė samdyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų