REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Seksas viršuje (nuotr. 123rf.com)

Edenfantasys.com atlikta 2 000 žmonių apklausa atskleidė lovoje labiausiai užvedančius ir labiausiai „nusodinančius“ dalykus.

18

Edenfantasys.com atlikta 2 000 žmonių apklausa atskleidė lovoje labiausiai užvedančius ir labiausiai „nusodinančius“ dalykus.

REKLAMA

Bučiniai į kaklą ir ausų kramsnojimas yra labiausiai jaudinančių dalykų tarpe, parodė naujas tyrimas.

Bet taip pat yra trys žodžiai, kurie poras lovoje išvaro iš proto – juos sužinoję, nustosite sakyti „aš tave myliu“, rašoma mirror.co.uk.

Edenfantasys.com apklausoje buvo tiriami labiausiai aistrą žadinantys ir labiausiai ją „nusodinantys“ dalykai.

Rezultatai parodė, kad labai paprastas dalykas – žodžiai „man tai patinka“ – užima antrąją vietą miegamojo atmosferą labiausiai įkaitinančių dalykų tarpe.

2 000 žmonių apklausa atskleidė, kad 76 procentams žmonių patinka, kai jų partneriai tokiu žodiniu būdu juos patikina ir nuramina.

REKLAMA
REKLAMA

Apklausa taip pat parodė, kad labiausiai aistrą žadinančių dalykų tarpe – kaklo bučiniai, nusirenginėjimas, apatinis trikotažas, sekso žaisliukai, žaismingas erzinimas ir akių kontaktas.

REKLAMA

Oralinio sekso priėmimas buvo populiarus tiek vyrų, tiek moterų pasirinkimas, tačiau tyrimas parodė, kad yra įdomių skirtumų.

Panašu, kad vyrams labiau patinka atlikti oralinį seksą, nei moterims – 76 procentai vyrų sako, kad juos „užveda“ oralinio sekso atlikimas partnerei, tačiau taip teigia tik 56 procentai moterų.

Tačiau sąraše išsidėstė ne tik seksualiniai veiksmai. Labiausiai „užvedančių“ neseksualinių dalykų tarpe – malonus kvapas, meilumas bei pojūtis, kad esate vertinami.

„Tyrimas parodė, kad nefizinis meilinimasis yra visus labiausiai užvedantis dalykas.“ – sako Fredas Petrenko iš EdenFantasys.com. – „Šiandien, visai kaip bet kada anksčiau, tikra tiesa, kad „All we need is love““ (angl. „Viskas ko mums reikia – tai meilė“).

REKLAMA
REKLAMA

Nenuostabu, kad sekso žaisliukai yra vienas poroms labiausiai aistrą sužadinančių dalykų.

Raginame žmones miegamajame eksperimentuoti daugiau – tai suteikia laimingesnį ir seksualesnį intymų gyvenimą.“ 

Tyrimas taip pat parodė, kas labiausiai „nusodina“ meilužius – pasirodo, kad žmones atstumia blogi įpročiai ir klaidingas nusistatymas.

Penki labiausiai atstumiantys dalykai buvo šie: prasta higiena, piktumas, nemandagus elgesys su padavėjais, čepsėjimas ir flirtavimas su kitais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų