REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien likimas nepagailės gražių akimirkų. Daugeliui seksis tiek darbe, tiek namuose. Netgi bus naudinga rizikuoti ir leistis į nuotykius. Tačiau labai svarbu nepamesti galvos ir neskubinti įvykių.

Šiandien likimas nepagailės gražių akimirkų. Daugeliui seksis tiek darbe, tiek namuose. Netgi bus naudinga rizikuoti ir leistis į nuotykius. Tačiau labai svarbu nepamesti galvos ir neskubinti įvykių.

REKLAMA

Spalio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Rizikuoti patiems nereikia, labiau pasikliaukite aplinkinių, ypač savo poros ar partnerių darbe, sprendimais ir pagalba: tegu jie labiau dėl jūsų pasistengia.

Tauras

Diena daug kuo palanki. Imkitės pačių svarbiausių, atsakingiausių reikalų. Pats svarbiausias laikas, kai galima rizikuoti, veltis į avantiūras, iki pietų. Turite galimybę drąsiais veiksmais reikalą pakreipti savo naudai.

Dvyniai

Naudinga susitikti su svarbiais žmonėmis, vadovu darbo klausimu: jūsų reikalai dabar gali pasikeisti į gera. Palanku pasirašyti ilgalaikius finansinius dokumentus su užsieniečiais. Galimi išskirtiniai susitikimai, perspektyvios pažintys.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Įkvėpimo semkitės iš aplinkinių, kitų kalbose stenkitės išgirsti naujų dalykų, naujų idėjų: jos ilgam taps atsparos tašku. Vakarą praleiskite su šeima, geriausia savo namuose.

REKLAMA

Liūtas

Pasikliaukite savieiga, ir laimė nusišypsos, o reikalai pakryps naudingesne linkme. Šiandien beveik savaime gali išsispręsti painus klausimas, ypač jei kreipsitės pagalbos, užtarimo į draugus.

Mergelė

Šauni diena. Reikalui esant rizikuokite, pasiseks. Būkite atidesni šeimos nariams, antrosios pusės nuomonei ir jausmams, nes tai - romantiškas metas. Bus palankūs meilės pasimatymai.

Svarstyklės

Diena tinkama tvarkyti svarbius darbo reikalus, ieškoti naujų uždarbio šaltinių. Aiškintis santykių su antrąja puse šiandien (ypač vakare) nepatartina: gana greitai gali įsižiebti konfliktas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šios dienos naujienos, susitikimai bus naudingi, padės spręsti finansines problemas. Būkite atidūs draugų įspėjimams, patarimams. Pats geriausias laikas susitikimams, deryboms, finansiniams dokumentams pasirašyti iki pietų.

Šaulys

Gali pasirodyti, kad viskas pernelyg lėtai vyksta, pernelyg ilgai sprendžiasi, tačiau jėga skubinti įvykių nederėtų. Vis dėlto diena palanki, tad mokėkite laukti.

Ožiaragis

Sėkminga diena, tiesa, svarbu, kad jūsų sprendimams pritartų artimieji. Tai geras laikas ieškoti naujų galimybių veiklai plėsti, palanku užmegzti naujus dalykinius ryšius.

Vandenis

Imkitės sudėtingų darbų, kuriems reikia drąsos, įkvėpimo ir gerų ryšių. Tarkitės su kolegomis, draugais dėl darbo problemų: rasite išeitį.

Žuvys

Nepraleiskite geros progos pasikalbėti su įtakingais žmonėmis darbo klausimu: jie bus nusiteikę draugiškai, sutiks paremti. Reikėtų iki pietų planuoti svarbiausius dienos reikalus, vėliau nuo jūsų valios mažai kas priklausys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų