REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Pilnatis  (nuotr. 123rf.com)

Nuo 2018 metų spalio 23 dienos vidurdienio Saulė įžengs mėnesiui į Skorpiono zodiako ženklo valdas. Čia ji svečiuosis iki lapkričio 22 dienos.

12

Nuo 2018 metų spalio 23 dienos vidurdienio Saulė įžengs mėnesiui į Skorpiono zodiako ženklo valdas. Čia ji svečiuosis iki lapkričio 22 dienos.

REKLAMA

Saulė yra atsakinga už saviraišką, energijos lygį ir fizinę sveikatą, kūrybiškumą ir vaikus, asmeninius projektus ir pasilinksminimus, pramogas.

Saulė asmeniniame horoskope įkūnija džiaugsmo vietą bei būdus, kaip tai galime pasiekti. Kuomet tranzitu šis dangaus šviesulys keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jo energetiką jaučiame visi, nepriklausomai nuo mūsų pačių asmeninės Saulės padėties gimimo brėžinyje.

Skorpiono zodiako ženklas priklauso vandens stichijai ir fiksuotam kryžiui. Intravertiškas vanduo, kuris nori išsaugoti savo vidinius pojūčius. Į išorinius dalykus reaguoja pagal tai, kaip tai lemia jo vidinį pasikeitimą. Lengvai adaptuojasi kolektyve ir socialinėje sferoje. Intensyvus vidinis gyvenimas, paslėptas po išoriniu šaltakraujiškumu. Ypatingą galią įgauna negatyvūs išgyvenimai – pavydas, godumas – ir būtinumas su tuo kovoti, kad pernelyg neapsunkinti savo gyvenimo.

Seksualumas, magnetiška įtaka kitiems žmonėms, leidžianti jais manipuliuoti. Susidomėjimas viskuo kas paslaptinga, noras prasiskverbti už išorinio reiškinių sluoksnio ir suprasti jų slaptas varomąsias jėgas. Skorpionai apdovanoti didele galia ir gebėjimu lemti, paveikti. Šita jėga jiems leidžia vesti paskui save mases, lemti žmonių gyvenimus. Iš pirmo žvilgsnio niūrūs, tačiau vidumi ypač gilūs ir intensyvūs.

REKLAMA
REKLAMA

Tokia tiesa, kad šių zodiako ženklų atstovus arba labai myli, arba bėga kuo tolyn. Viduriuko nėra.

Veiklos sferos: psichologija, hipnozė, žvalgyba, tardymas.

Spalva: mėlyna, okeanas audros metu, juoda/raudona deriniai.

Metas, kuomet Saulė keliauja Skorpiono zodiako ženklu, išsiskiria padidintu dėmesiu anapusiniam gyvenimui, ezoterikai, magijai ir pasaulio paslaptims. Bendra energija intensyvėja, ryškiau reiškiasi emocijos ir potyriai. Aplinka tampa tarsi įelektrinta dėl padidėjusių vibracijų ir tvyrančios smalsumą žadinančios paslapties.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Šaltinis: asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų