REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Elena Puidokaitė Atlanta sostinėje sumainė žiedus su mylimuoju Tadu Bruzguliu (nuotr. Fotodiena.lt)

Šį šeštadienį TV3 kulinarinių pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“ žiūrovai išvys nuotaikingą atlikėjos, renginių organizatorės Elenos Puidokaitės-Atlantos ir jos kolegos Gabriel Borta kulinarinę dvikovą.

36

Šį šeštadienį TV3 kulinarinių pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“ žiūrovai išvys nuotaikingą atlikėjos, renginių organizatorės Elenos Puidokaitės-Atlantos ir jos kolegos Gabriel Borta kulinarinę dvikovą.

REKLAMA

Be gardžių patiekalų laidoje netrūks ir atvirų, jaukių pokalbių – E. Puidokaitė-Atlanta papasakos ir apie neseniai atšoktas vestuves, ir apie namų židinio kurstymą.

Šeštadienio rytą „Virtuvės istorijos“ kartu su ilgamete laidos vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė kaip visada sveikinsis iš sostinėje įsikūrusios prekybos salos „Ogmios miestas“, kur verda smagios kulinarinės dvikovos.

O dvikova laukia išties įdomi – Atlanta kartu su Ilona gamins jautienos troškinį po traškia plutele, o jos varžovas Gabriel kartu su „Kamado Bono“ griliaus meistru Tomu Petryla gamins itin gurmanišką ispanišką patiekalą - fideua negra. Bičiulių kulinarinius šedevrus įvertinti pasiryš jų abiejų gera bičiulė, grožio specialistė Jolanta.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai vestuves atšokusi E. Puidokaitė-Atlanta laidoje atviraus ir apie naują – šeimyninio – gyvenimo etapą. Moteris teigs, jog po medaus mėnesio į realybę sugrįžti jai nebuvo sunku, o žmonos statutas tikrai nevargina.

REKLAMA

„Šeimininkauti, kurti namų jaukumą, man atrodo, patinka kiekvienai moteriai“, – šypsosis Atlanta, laidos vedėjos paklausta, ar ji yra šeimyniška moteris.

Rytinių varžytuvių priešininkas – Atlantos prodiusuojamo „L'Officiel Lithuania“ komunikacijos ir socialinių tinklų specialistas Gabriel – ne tik ne tik dešinioji moters ranka, bet ir artimas bičiulis. Vaikinas atskleis, kokia yra žinoma moteris kaip vadovė.

„Mūsų komanda labai gerai sutaria, mes su Elena – ypač. Mes abu mėgstam iššūkius, dideles idėjas ir visada turim ryžto bei noro jas įgyvendinti“, - laidoje teigs Gabriel.

REKLAMA
REKLAMA

Atlantos ir Gabriel gera bičiulė, grožio specialistė Jolanta Losaitė atvykusi į studiją džiaugsis, kad draugai turi galimybę susėst prie bendro stalo – to itin dažnai jiems padaryti nepavyksta. Moteris yra tikra gurmanė ir produktus renkasi labai atidžiai, nes propaguoja sveiką gyvenimo būdą. Kuris patiekalas labiau patiks išrankiajai teisėjai, paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau aštuntą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ grilio meistrų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų