REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Paulius Aršauskas sučiuptas vairuojantis Žirmūnuose, Kareivių gatvėje nuotr. Broniaus Jablonsko

Šio trečiadienio popietę kriptomilijonierius Paulius Aršauskas sulaukė Vilniaus miesto apylinkės teismo sprendimo.

52

Šio trečiadienio popietę kriptomilijonierius Paulius Aršauskas sulaukė Vilniaus miesto apylinkės teismo sprendimo.

REKLAMA

Ir nors pats kriptomilijonierius posėdyje nepasirodė, čia paaiškėjo jo apskųsto teismo sprendimo už neva chuliganišką vairavimą baigtis.

Dar anksčiau šią vasarą P. Aršauskui teko lankytis teisme dėl chuliganiško vairavimo. Remiantis administraciniu nusižengimų kodeksu, tai užtraukia baudą vairuotojams nuo keturių šimtų penkiasdešimt iki penkių šimtų penkiasdešimt eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo septynių šimtų penkiasdešimt iki vieno tūkstančio eurų.

Tuo tarpu kriptomilijonieriui teismo skirta bauda siekė 500 eurų, o taip pat jam atimta ir teisė 12 mėnesių vairuoti automobilį. Po šiandien įvykusio dar vieno teismo posėdžio paaiškėjo, kad bauda sumažinta iki 200 eurų, o teisė vairuoti atimta tik 4 mėnesiams.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau jis buvo kaltintas 4 kelių eismo taisyklių pažeidimu. P. Aršauskas kaltintas dėl to, kad vairavo automobilį iš chuliganiškų paskatų spaudydamas akseleratoriaus pedalą, nenurodė įspėjamųjų signalų, mirksėjo tolimosiomis šviesomis ir kirto sankryžą degant raudonam signalui.

Tiesa, vėliau paaiškėjo, kad iš numatytų pažeidimų jis padarė vos 2 – nerodė signalų ir mirskėjo tolimosiomis šviesomis siekdamas, kad vairuojai pasitrauktų iš juostos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų