REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Spalio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Nuotaika turėtų būti nebloga. Numatomas malonus bendravimas su priešinga lytimi, romantiškos pramogos, jaudinamos emocijos, įspūdžiai, ypač jei esate toli nuo namų. Galbūt sužinosite intriguojamą naujieną.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jūsų pastebėjimai, kritika gali sukelti netikėtą kolegų reakciją. Regis, pavyks viską taikiai išsiaiškinti. Jūsų autoritetas darbe netgi pakils, jei ryžtingai imsitės suplanuotų darbų, nevengsite atsakomybės.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien galite nuveikti gerų darbų. Tikriausiai draugų ar pažįstamų dėka pavyks gauti reikalingą prekę, paskolą ar informaciją. Jeigu tvarkote verslo reikalus, susidursite su naujovėmis.

Vėžys Sugebėsite kūrybiškai ir progresyviai mąstyti. Jums gali būti patikėtos intymios paslaptys, išpasakoti slapti troškimai. Šiandien nepersitempkite, nenualinkite savęs kontaktais, darbais, nes energijos turėsite ne itin daug.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gyvenimas atrodys gana malonus. Traukte trauks pramogos, linksmybės. Svajosite apie meilę, švelnumą. Seksis žavėti ir intriguoti. Gali iškilti klausimų, susijusių su turtinėmis aktualijomis. Seksis visa tai aiškintis.

Mergelė Tai diena, kai su kitų pagalba ar netgi be jos neblogai seksis spręsti turtinius, piniginius ir kitus aktualius klausimus. Palanku rūpintis kreditu, nuoma, verslu, namais, ką nors pirkti išsimokėtinai, ieškoti naujų uždarbio šaltinių.

Svarstyklės Intensyviai bendrausite su artimaisiais, kolegomis. Galite nemažai nuveikti, gerindami savo materialinę padėtį, kurdami ir plėsdami verslą. Turbūt gausite žinią, kuri jus pradžiugins arba suintriguos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nusimato svarbus pranešimas ar įvykis, susijęs su mokslu, verslu, nuosavybe, mokesčiais. Su artimaisiais santykiai bus prieštaringi. Galbūt dėl to, kad nelabai toleruojate vieni kitų pasirinkimus, susijusius su draugais, laisvalaikiu.

Šaulys Šiandien galima išspręsti daug aktualių klausimų, įvažiuoti į reikiamas vėžes. Įmanomas finansinis laimėjimas, malonus flirtas, meilės nuotykis. Galbūt kažkuo nudžiugins vaikai.

Ožiaragis Gera fizinė forma, vykęs įvaizdis bei nuovokumas turės lemiamą reikšmę, jei mėginate įsidarbinti. Galimas svarbus pranešimas, naujiena. Palanku ieškoti partnerių savo veiklai.

REKLAMA

Vandenis Tikriausiai energingai reikšite idėjas, nuomonę. Galite patirti džiaugsmą partnerystėje, atrasti tai, ko jums trūko. Tačiau kitų žmonių nuotaikos šiandien labai priklausys nuo jūsų. Jei būsite įsitempę, nekantrūs, sukursite bendrą nerimo lauką.

Žuvys Pravartu aptarti daug aktualių klausimų, numatyti ateities gaires, įrodyti savo sumanymų prasmingumą, tvarkyti finansinius reikalus. Tačiau jums reikėtų pažaboti netaktą ir apsišarvuoti kantrybe.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų