REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
„Aš Ikona“ trečiojo gimtadienio vakarėlis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Maždaug prieš metus fotografas ir šokėjas Naglis Bierancas tapo tikra socialinių tinklų sensacija – jo nuotaikingus vaizdo įrašus „Instagram“ ėmė sekti daugybė įvairaus amžiaus lietuvių. Šiandien vyras turi sukaupęs net 163 tūkst. sekėjų armiją.

24

Maždaug prieš metus fotografas ir šokėjas Naglis Bierancas tapo tikra socialinių tinklų sensacija – jo nuotaikingus vaizdo įrašus „Instagram“ ėmė sekti daugybė įvairaus amžiaus lietuvių. Šiandien vyras turi sukaupęs net 163 tūkst. sekėjų armiją.

REKLAMA

Vis dėlto kaip ir kiti žinomi žmonės, taip ir Naglis kartais iš sekėjų sulaukia pastabų dėl savo viešinamo elgesio ar keiksmų – naujienų portalui tv3.lt jis papasakojo, ką tokiais atvejais daro.

Daugybę gerbėjų N. Bierancas pritraukė savo natūralumu, linksmos kasdienybės demonstravimu bei drąsa. Taip pat savo įrašuose jis niekuomet nesibijo pavartoti ir necenzūrinių žodžių.

Prieš keiksmais garsėjančią juodojo humoro koncerto „Zero Live Show“ premjerą sutiktas fotografas teigė, kad renginys jam itin tinakams: „Aš labai tikiuosi, kad jis manęs nenuvils ir man patiks, nes mėgstu tiesmuką humorą, juodus bajerius. Man nepatinka subtilus humoras – viską mėgstu tiesiai šviesiai. Ir pats manau, panašiai juokauju.“

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar jei būtų kuriamos ir kitos šou dalys, jis čia sutiktų vaidinti, Naglis juokėsi: „Taip, man reikėtų kokios geros rolės, bet tikrai eičiau.“

REKLAMA

Ne kartą savo „Instagram“ paskyroje N. Bierancas yra paviešinęs susirašinėjimą su pamokslaujančiais sekėjais ar net vaikų mamytėmis, kurios teigia, kad Naglis – pavyzdys jų atžaloms, todėl neturėtų keiktis ar viešai vartoti alkoholio.

Vis dėlto situacija po truputį gerėja – Naglio sekėjai ima suprasti, kad jis nė neplanuoja keistis. „Jei iš kokios mamytės gaunu moraliuką, į jį atsakau paprastai – neprivalau rūpintis jūsų vaikais, žiūrėkite juos patys.“

Lygiai taip pat šokėjas stengiasi bendrauti ir su kitais savo sekėjais. „Būna, kad žmonės labai stebisi, nes sako, kad dauguma žinomų žmonių neatrašo, o aš atrašau. Tikrai stengiuosi tai daryti, tik su vaikais į pokalbius nesileidžiu – nematau prasmės. Tačiau jei manęs kažko normaliai paklausia – atsakau. O jei kažką giria ar dėkoja už gerą nuotaiką, tai aš lygiai taip pat pasakau „ačiū“ ir uždedu širdelę“, – juokiasi žinomas vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Niekam ne paslaptis, kad ne vienas žinomas žmogus savo socialinius tinklus „pravalo“, t.y. užblokuoja žmones, kurie reiškia nepasitenkinimą ar pyktį. Paklaustas, ar pats tai daro, Naglis neslepia: „Dabar žiūrėjau, kad esu užblokavęs iki 100 žmonių. Atrodo, nemažai, bet kai pagalvoji, kad turiu 163 tūkstančius sekėjų, tai nėra daug. Vėlgi, į privačią žinutę žmonės „heito“ daug nerašo. Ten, kur yra straipsnis, ten jau daugiau prirašyta, koks aš vienoks ar kitoks, ir kas aš aplamai esu.“

N. Bierancas teigia, kad į tokius blogus komentarus dėmesio kreipti išties neverta, o ir apskritai jų nėra tiek daug.

„Dauguma sako, kad komentarų apie save neskaito, tačiau aš esu skaitęs ne vieną ir ne du kartus. Atrodė įdomu, bet supratau, kad ten nieko gero apskritai niekas nerašo. Tada iš tiesų nustoji skaityti – juk iš to nieko negauni. O iš tų, kurie man rašo privačiai, didžioji dalis yra labai fainos žinutės – yra tikrai labai daug įdomių ir linksmų žmonių“, – pasakojo jis.

 

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų