REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei turite šviežių bulvių, drąsiai iš jų galite gaminti bulvinius patiekalus. Pasinaudokite Jurgitos receptu ir išbandykite. 

Jei turite šviežių bulvių, drąsiai iš jų galite gaminti bulvinius patiekalus. Pasinaudokite Jurgitos receptu ir išbandykite. 

REKLAMA

Jums reikės: 

10 bulvių, 2 didelių svogūnų, 3 valgomųjų šaukštų pomidorų padažo , 0,5 arbatinio šaukštelio raudonosios paprikos miltelių , 4 valgomųjų šaukštų sviesto, krapų arba petražolių, druskos, pipirų, apie 0,5 litro sultinio.

Svogūnus supjaustyti žiedais ir apkepinti svieste, kol gražiai pagels. Bulves supjaustyti apvaliom skiltelėm, suberti papriką, sudėti pomidorų padažą, svogūnus, išmaišyti. Jei sultinys nėra sūrus, galima ant bulvių pabarstyti druskos, piprų pagal skonį.

Dedame bulves į kepimo indą, užpilame sultiniu taip, kad jis apsemtų 2/3 bulvių aukščio. Kepame 190-200 C orkaitėje apie valandą arba kol gražiai apskrunda ir išgaruoja skystis. Skanaus!

P.S. Galima patiekti, kaip garnyrą, bet labai skanu valgyti ir vienas, užsigeriant kefyru. 

Šaltinis: Aj-receptai.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų