REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Antanas Nedzinskas ir „Panteros“ (tv3.lt fotomontažas)

Merginų grupė „Panteros“ pristato naują vaizdo klipą „Mylėk“, rašoma pranešime spaudai. Dainininkės pasakoja, kad klipą sukūrė labai tikėdamos šia daina, nes ji gimė iš asmeninės patirties.

36

Merginų grupė „Panteros“ pristato naują vaizdo klipą „Mylėk“, rašoma pranešime spaudai. Dainininkės pasakoja, kad klipą sukūrė labai tikėdamos šia daina, nes ji gimė iš asmeninės patirties.

REKLAMA

Nors iš pradžių prodiuserio Arvydo Martinėno kūriniui pasiūlytas priedainis abiem, ir Monikai Ostrenkovai, ir Renatai Gaidan atrodė gana lengvabūdiškas, vėliau, pačiai Monikai sukūrus visą dainos tekstą, priedainis ėmė patikti.

„Nufilmuoti klipą norėjosi todėl, kad labai tikime šia daina. Kai prodiuseris atsiuntė perklausai muziką, su jau sukurtu priedainiu, nuo pirmo akordo ši muzika užbūrė. Man beliko tik parašyti tekstą“, – pasakoja Monika Ostrenkova.

Monika kalba atvirai: „Rašiau tekstą galvodama apie savo meilę, mūsų abiejų meilės istoriją, kurią labai noriu saugoti. Ką jaučiau, tą ir parašiau, ir viskas taip lengvai sekėsi, užtrukau apie valandą laiko. Taip gimė dainos tekstas“.

REKLAMA
REKLAMA

Prodiuseris Arvydas Martinėnas „Penteroms“ pasiūlė tekstą priedainiui „Ir tau atsiduoti galiu, vienas du“.

„Mums iš pradžių tai nuskambėjo labai lengvabūdiškai, tačiau kai sukūriau visą dainos tekstą, priedainyje jau nebenorėjau nieko keisti, viskas labai gerai skambėjo“, – prisiminė M. Ostrenkova ir pridūrė, jog šis kūrinys – apie jos mylimą žmogų, su kuriuo drauge dalijasi savo gyvenimo akimirkomis.

REKLAMA

„Manau, šioje dainoje visi ras dalelę savęs“, – įsitikinusi Renata Gaidan.

Atlikėjos stengėsi, kad vaizdo klipas atrodytų vakarietiškas, kokybiškas, todėl į pagabą pasitelkė profesionalų komandą.

„Be šių savo srities profesionalų būtų nelabai kas išėję. Stilistė Viktorija Šaulytė sukūrė visus skirtingus mūsų įvaizdžius. Viktorija iš tiesų yra tobula ir esame sužavėtos jos darbu. Taip pat į pagalbą pasikvietėme ir choreografę Viktoriją Nenartovič. Būtent ji moka mus išlankstyti. Vizažistė Olia Kryn visas V. Šaulytės idėjas islukšteno kaip saulėgrąžas. Oliai neįmanomo tiesiog nera. Jaučiamės labai dėkingos ir už „STRICTLY black“ sukneles „Step By Step“ įkūrėjoms, sesėms Jūratei ir Justinai-Ievai Steponavičiūtėms“, - pasakoja atlikėjos.

REKLAMA
REKLAMA

Merginos pokalbio metu minėjo esančios dėkingos buvusiam Seimo nariui Antanui Nedzinskui. Keletą vaizdo klipo epizodų teko nufilmuoti jo sodyboje.

„Filmavomės su Antano ožkytėmis, teko paskanauti ir šilto jų pieno. Taip pat labai džiaugiamės ir bendradarbiavimu su Arvydu Martinėnu. Jis ne tik kuria dainų tekstus ir muziką, bet taip pat puikiai ir režisuoja, ir montuoja, ir filmuoja“, – šypsosi M. Ostrenkova.

Atlikėjos atskleidė, kad vaizdo klipas filmuotas rugpjūtį. Montavimo darbai šiek tiek užtruko, todėl gerbėjams savo klipą pristato spalį.

„Prodiuseriui gimė sūnus, todėl darbus teko šiek tiek atidėti“, – pasakoja M. Ostrenkova.

Klausiamos apie nuotykius filmavimo metu, dainininkės tikino, kad rimtesnių incidentų pavyko išvengti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Galbūt linksmiausias momentas buvo toks, kad su aukštakulniais ir vedinos ožiukais, turėjome leistis nuo kalniuko. Antanas Nedzinskas juos kvietė bėgti žemyn, o mes rimtais veidais turėjo grakščiai leistis nuo kalno. Nesuprantu, kaip pavyko išsaugoti sveikas kojas“, – prisiminė R. Gaidan.

„Labai tikimes, kad patiks ši daina visiems, nes į ją įdėjome labai daug meilės. Mylėkim, ir būkim mylimi, o laukiantieji savo meilės – nenusiminkit. Ji tikrai ateis. Labai stipri ir amžina“, - įsitikinusi M. Ostrenkova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų