REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Johnas Kavanaghas ir Conoras McGregoras (nuotr. SCANPIX)

Sekmadienio rytą Lietuvos laiku metų kovą prieš airį Conorą McGregorą laimėjęs rusas Khabibas Nurmagomedovas apgynė UFC lengvo svorio čempiono diržą.

35

Sekmadienio rytą Lietuvos laiku metų kovą prieš airį Conorą McGregorą laimėjęs rusas Khabibas Nurmagomedovas apgynė UFC lengvo svorio čempiono diržą.

REKLAMA

30-metis iš Dagestano kilęs rusas ketvirtajame raunde smaugimo veiksmu privertė pasiduoti vienmetį airį, kuris visos dvikovos metu atrodė kaip ne savas.

Tą pripažino ir C.McGregoro pagrindinis treneris Johnas Kavanaghas apsilankęs „Joe Rogan Experience“ laidoje. Vyras prasitarė, kad dėl tokios dvikovos baigties yra kaltas ir jis pats.

„Manau, kad trečiasis raundas parodė mūsų turimą potencialą. Norėčiau šiek tiek pakeisti kai kuriuos dalykus, tiksliau – puolimo mąstyseną. Manau, kad gynyboje mes pasirodėme neblogai, tačiau puolime Conoras nebuvo toks, kaip įprastai.

Vos tik kova pasibaigė, aš mąsčiau, kad mes atėjome čia nepralaimėti, tačiau ir nelaimėti. Jo smūgiai nebuvo įprasti. Jis turėjo galimybių pataikyti į jį, ypač trečiame raunde, tačiau jis tiesiog... atrodė, kad kažkas yra išjungta“, - teigė J.Kavanaghas.

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo pirmoji C.McGregoro kova UFC narve po beveik dviejų metų pertraukos. J.Kavanaghas net neabejoja, kad šis faktas turėjo neigiamos įtakos.

„Žinoma, kad pertrauka turėjo įtakos. Mes bandėme imituoti kovas sporto salėje. Aš atveždavau nepažįstamų vaikinų ir sakydavau, kad tai kovos naktis. Jis darydavo tai, ką daro kovų metu, tačiau tai vis tiek buvo sporto salė“, - prisipažino J.Kavanaghas.

REKLAMA

Netrukus C.McGregoro treneris atskleidė, kad jau seniai žavisi Khabibo Nurmagomedovo kovos stiliumi: „Dar seniau prieš kovą su C.McGregoru, man patikdavo jį stebėti. Aš tokį stilių mėgstu nuo Randy Couture'o dienų, o Khabibas tai pakėlė į naują lygį.“

Galiausiai jis sulaukė klausimo apie laukinį K.Nurmagomedovo elgesį iškart pasibaigus kovai, kai jis peršoko narvo tvorą bei puolė varžovo komandą. Ataka buvo nukreipta į vieną iš McGregoro trenerių Dilloną Davisą.

Tuo metu kai už narvo vyko masinės muštynės, narvo viduje taip pat įvyko incidentas. Vienas iš Nurmagomedovo komandos narių puolė ir sudavė kelis smūgius atakos nelaukusiam airiui, kai šis bandė atsigauti po pralaimėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

„K.Nurmagomedovas po dvikovos nepadarė nieko baisaus. Manau, kad visuomenė per stipriai sureagavo į šią situaciją. Kuo greičiau visi tai pamiršime – tuo bus tik geriau. Labai tikiuosi, kad Khabibas nebus griežtai nubaustas ir mes turėsime progą surengti revanšo dvikovą“, - rėžė J.Kavanaghas.

Trečią kovos raundą prieš Nurmagomedovą laimėjęs Conoras McGregoras tapo pirmuoju kovotoju UFC istorijoje, kuriam pavyko laimėti nors vieną raundą prieš Khabibą.

Iškart po pralaimėtos dvikovos airis viešai pareiškė, jog nori revanšo kovos prieš jį pasmaugusį dabartinį UFC lengvo svorio čempioną.

Tą patvirtino ir sportininko treneris: „Jis rėkė ir šaukė dėl revanšo vos kelios minutės po kovos.“

J.Kavanaghas taip pat pridūrė, jog šįkart Conorą kovai paruoštų visiškai kitaip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų