REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
Niko Barisas (nuotr. asm. archyvo)

Praėjusį savaitgalį internetinė erdvė pasipildė netikėta muzikos premjera. Lygiai vidurnaktį iš spalio 6-osios Niko Bariso dainą „Žiūrėk į mane“ išgirdo jo patys aktyviausi sekėjai. Šįkart savo kūrybinį talentą dainininkas suvienijo su kito naujosios kartos atlikėjo West One muzikine charizma.

55

Praėjusį savaitgalį internetinė erdvė pasipildė netikėta muzikos premjera. Lygiai vidurnaktį iš spalio 6-osios Niko Bariso dainą „Žiūrėk į mane“ išgirdo jo patys aktyviausi sekėjai. Šįkart savo kūrybinį talentą dainininkas suvienijo su kito naujosios kartos atlikėjo West One muzikine charizma.

REKLAMA

„Andrių Pletniovą pastebėjau prieš du metus – beveik nuo pat pirmų jo kūrinių. Jie skambėjo kokybiškai ir profesionaliai, o tas visada patraukia mano ausį ir akį. Myliu kokybę“, – prisipažįsta Niko Barisas. Jis įsitikinęs, kad muzikinėje kūryboje labai svarbu būti lanksčiam ir derinti įvairius stilius. O kolaboracija su kitais atlikėjais būtent ir suteikia galimybę savo kūrinius pristatyti visai kitomis spalvomis.

Jam pritaria ir West one, nors jis įžvelgia ir daug panašumų jų kūryboje. „Mes priklausome tai pačiai kartai. Mūsų abiejų kūrybinis startas prasidėjo mokykloje. Patys savarankiškai kuriame tekstus ir muziką savo dainoms. Taip pat turime visai kitokias kūrybos realizavimo galimybes nei mūsų tėvų laikais – pavyzdžiui, aš pats įsirašinėju savo dainas ir montuoju vaizdo klipus“, – pasakoja hip-hop muzikos atstovas.

REKLAMA
REKLAMA

Nors daina buvo įrašyta prieš daugiau nei metus, dėl didelio atlikėjų užimtumo ji pasirodė tik šiemet. Tačiau abu džiaugiasi, kad iškart pavyko pristatyti ir vaizdo klipą. „Per visą šį laiką labai pasikeičiau – jaučiuosi žymiai laisvesnis, profesionalesnis, patobulėjęs tiek muzikoje, tiek savyje. Kai žiūriu šį vaizdo klipą, atrodo lyg žiūrėčiau į save praeityje. Tuo metu būtos problemos dabar atrodo juokingos ir bereikšmės“, – mintimis apie savo pirmąjį vaizdo klipą dalijasi Niko Barisas.

REKLAMA

Savo kūrybinę sėkmę jis matuoja augančia sekėjų auditorija, kuri pasipildo po kiekvieno viešo pasirodymo su hip-hop grupe „8 Kambarys”. Per pastaruosius du metus jis pasirodė įvairių Lietuvos miestų scenose, atliko kūrinius tūkstantinei miniai „M.A.M.A vasara“ muzikos festivalyje ir pilnutėlei Vilniaus „Vasaros terasai“. Pasak jo, tai įpareigoja dar labiau stengtis kurti kokybišką muziką ir siekti profesionalumo Lietuvoje.

Tuo tarpu West One neslepia savo tikslų atsidurti tarptautinėje muzikos aištelėje. „Man įdomu kas vyksta pasaulyje, nes čia viskas daug plačiau. Aš visada siejau savo ateitį su užsienio rinka, todėl šiemet pradėjau studijuoti muzikos verslo vadybą Londone. Be to, nuo pat pradžių pradėjau filmuoti savo vaizdo klipus skirtingose šalyse“, – atskleidžia atlikėjas. Jis tikina, kad į visas savo keliones kartu vežasi filmavimo įrangą – tam, kad padedamas draugų galėtų nufilmuoti kerinčius vaizdus savo naujiems vaizdo klipams. Dar šį mėnesį jis ketina pristatyti naują vaizdo klipą, kuris šią vasarą buvo nufilmuotas Čikagoje kartu su amerikiečiais.

REKLAMA
REKLAMA

Niko Bariso prodiuseris-vadybininkas Ričardas Fedasiukas atskleidžia artimiausius planus: „Šiuo metu aktyviai dirbame su komanda ties Niko Bariso nauju turiniu. Džiaugiamės, kad turime pirmąjį pilnavertišką klipą. Artimiausiu metu Niko Bariso kūrybą bus galima išgirsti spalio mėnesį „8 Kambario” koncerte, Kauno „Gargare“.

Abu atlikėjai tiki, kad daina „Žiūrėk į mane“ – tai ataskaitos taškas jų tolimesniam bendradarbiavimui. Ir kad jų abiejų įvairiapusiškumas bei skirtinga patirtis apjungs dar daugiau bendrų kūrinių ateityje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų