REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portale thesun.co.uk Deidrė atsako į asmeniškus klausimus apie šiuolaikines problemas. Vakarėlis buvo visiškai pašėlęs ir labai smagus, bet dabar aš – nėščia ir mane ima panika.

Portale thesun.co.uk Deidrė atsako į asmeniškus klausimus apie šiuolaikines problemas. Vakarėlis buvo visiškai pašėlęs ir labai smagus, bet dabar aš – nėščia ir mane ima panika.

REKLAMA

Man tik 17 ir ką tik pradėjau studijuoti kolegijoje. Šią vasarą labai nuobodžiavau – mano miestelyje nedaug kas tevyksta.

Tada mano draugė pasakė, kad aludėje sutiko karštą vaikiną ir jis mus abi pakvietė į netoliese vyksiantį didelį vakarėlį.

Mamai pasakiau, kad nakvosiu pas draugę ir abi išvažiavome autobusu.

Vakarėlis vyko dideliame name ir ten mūsų bendraamžių nebuvo – visi atrodė vyresni nei dvidešimties.

Aš jaudinausi – kad atsipalaiduočiau, truputį išgėriau.

Man nusišypsojo simpatiškas vaikinas. Muzika grojo garsiai, todėl susišaukėme: „Einam kur nors kitur, kad galėtume pasišnekėti.“

REKLAMA
REKLAMA

Jis nusivedė mane į antrą aukštą ir pasakė, kad gražiai atrodau. Kiek pasikalbėjome, tada jis mane pabučiavo ir palietė nuogą mano koją.

Pasidalinome marihuanos cigaretę – nuo to pasijutau keistokai. Jis švelniai mane paguldė ant lovos ir mes pasimylėjome.

REKLAMA

Trumpam užsnūdau, tuomet jis mane pažadino besiruošdamas išeiti iš kambario.

Jis taip ir negrįžo, bet tuomet duris atidarė kitas vaikinas ir paklausė, ar man viskas gerai. Ėmėme kalbėtis. Jaučiausi saugiau būdama miegamajame antrame aukšte, nei pirmo aukšto kambariuose, kur buvo daug triukšmo ir chaoso.

Šis vaikinas taip pat buvo labai mielas ir jis irgi norėjo užsiimti seksu. Tai buvo jaudinantis jausmas, lyg iš kito pasaulio, lyg tai būtų filmas, o aš į save žiūrėčiau iš salės. Tuomet į kambarį atėjo dar du vaikinai, kurie, panašu, buvo jo draugai. Likusią vakaro dalį prisimenu miglotai, bet žinau, kad pasimylėjau ir su šiais dviem.

REKLAMA
REKLAMA

Draugė mane pažadino apie 4 valandą ryto, klausdama, kas man atsitiko. Ryte kartu su ja autobusu grįžome namo – jaučiausi keistai ir labai pagiriota.

Dabar sužinojau, kad laukiuosi – dėl to džiaugiuosi, bet tuo pačiu metu bijau. Žinau, kad būsiu puiki mama, bet nežinau, kuris iš keturių vaikinų yra vaiko tėvas ir kaip man juos rasti.

Net nemanau, kad rasčiau tą namą.

DEIDRĖ ATSAKO: Nerimauju dėl tavęs. Tai buvo labai rizikinga naktis. Tie vaikinai jokiu būdu neturėjo tau esant tokios būsenos su tavimi užsiimti seksu.

Teisiškai žiūrint, tai turbūt buvo išprievartavimas. Tačiau nėštumas yra svarbiausia tavo problema. Tau – tik 17, dar vis mokaisi ir gyveni namuose su mama. Ar esi įsitikinusi, kad galėsi pasirūpinti kūdikiu? Ar apmąstei, kaip tai pakeis tavo gyvenimą?

Daugiau nebelauk ir ieškok patarimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų