REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Kovos akimrikos (nuotr. SCANPIX)

Conoras McGregoras patyrė pralaimėjimą. Ir tokį, kuris užduoda rimtą klausimą: kas toliau laukia 30-mečio airio?

35

Conoras McGregoras patyrė pralaimėjimą. Ir tokį, kuris užduoda rimtą klausimą: kas toliau laukia 30-mečio airio?

REKLAMA

Viena aišku, jam dar lieka bent penkios kovos UFC narve, nes tokią sutartį jis neseniai pasirašė su kompanija. Pirmoji baigėsi pralaimėjimu rusui Khabibui Nurmagomedovui, kai šis smaugimo veiksmu ketvirtame raunde privertė pasiduoti McGregorą.

Po šios nesėkmės airis iš karto pareiškė, kad nori revanšo. Bet tokią ateities perspektyvą į miltus sumalė UFC komentatorius Joe Roganas.

„Nėra jokio reikalo rengti revanšo kovą. Kovos nugalėtojas buvo aiškesnis nei aiškus. Khabibas visiškai dominavo ir laimėjo užtikrintai. Nereikalingas joks revanšas“, – pareiškė jis.

Žinoma, UFC mintis apie revanšą turi labai patikti, nes ji sugeneruotų milžiniškus pinigus.

Tačiau ar McGregoras tikrai nori dar vienos kovos prieš varžovą, kurio kovos stilius yra jam bene neparankiausias iš visų įmanomų?

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo ketvirtas airio karjeros pralaimėjimas ir visus jis juos patyrė parteryje, neapsigindamas nuo varžovų imtynių veiksmų.

Prieš šį mūšį jis kalbėjo, kad turi tiek pinigų, kad kautis nebereikia. Į narvą jis vis dar žengia todėl, kad nori įcementuoti savo vardą istorijoje kaip geriausio visų laikų kovotojo.

REKLAMA

„Tai palikimas. Visiems, kurie manimi abejojo ir bedė pirštais į sugebėjimus. Esu pats geriausias ir galiu kautis įvairiais būdais. Mes tą įrodysime. Kalbame apie mėšlą, vertą Bruce’o Lee“, - prieš kovą su rusu sakė McGregoras.

Vis tik dabar šie žodžiai dar labiau neįtikina, jeigu McGregoras nori, kad jį laikytume geriausiu.

Net ir galimos kovos prieš Nate’ą Diazą, George’ą St. Pierre’ą ar kitus varžovus bei pergalės nepakeis nuomonės, kad McGregoras nėra geriausias.

Jam būtų užtekę nugalėti Nurmagomedovą ir kalbėtume kitaip. Bet pamačius kovą, kurioje jis neturėjo nė mažiausio šanso laimėti, kyla klausimas – ar revanšas tikrai reikalingas? Ir ar jo norės Kh. Nurmagomedovas? Rusas nebeturi, ką įrodinėti.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu McGregoras supranta, kad jo sukurtai aurai aplink save suduotas rimtas smūgis. Iš kitos pusės, kovos metu matėme, kad airis yra kiek „apdulkėjęs“ dėl to, kad narve nesikovė dvejus metus.

Galbūt apšilęs keliose kitose kovose jis gaus šansą revanšuotis Khabibui? Tada beliks tik iškovoti pergalę ir galutinai pasitraukti. Bei paneigti visas liūdnas prognozes, kurios užgulė jo pečius po pralaimėjimo rusui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų