REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Širvintose iš šalutinės gatvės iššokęs „Audi“ trenkėsi į policijos automobilį nuotr. Broniaus Jablonsko

Šeštadienį vakare Širvintose į avariją pakliuvo policijos pareigūnai. Į iškvietimą skubėjusių policijos pareigūnų nepraleido automobilio „Audi“ vairuotojas.

35

Šeštadienį vakare Širvintose į avariją pakliuvo policijos pareigūnai. Į iškvietimą skubėjusių policijos pareigūnų nepraleido automobilio „Audi“ vairuotojas.

REKLAMA

Policijos pareigūnai važiavo pagrindine Vilniaus gatve. Avarija įvyko sankryžoje su P.  Cvirkos gatve. Iš jos iššokęs „Audi“ vairuotojas nepaisė kelio ženklo „Stop“. Vyriškis veikiausiai nesustojo prie sankryžos. Smūgis į policijos automobilio šoną buvo itin smarkus – nublokštas pareigūnų VW režėsi į stulpą ir dar apvirto.

Buvo iškviesti gelbėtojai, pranešta, kad per avariją veikiausiai prispausti žmonės. Vaduoti žmonių neprireikė. Ugniagesiai atvertė policijos automobilį ir padėjo sutvarkyti avarijos vietą. Į ligoninę išvežti du policininkai.

Medikų prireikė ir „Audi“ vairuotojui bei jo keleiviui. Pirminiais duomenimis, sunkių sužalojimų išvengta.

Paaiškėjo, kad „Audi“ vairavęs vyras neturi vairuotojo pažymėjimo. Pirminiais duomenimis, avarijos kaltininkas buvo blaivus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaltininkui gresia baudžiamoji byla. Net jei jis jos išvengtų, teks atlyginti didžiulius nuostolius – nepataisomai sudaužytas beveik visai naujas policijos automobilis. Joks draudimas žalos neatlygins, jei kaltininkas važiavo neturėdamas teisės vairuoti.

REKLAMA

Šalia sankryžos gyvenantys širvintiškiai sako, kad čia avarijos labai dažnos. Vairuotojai daro dažną klaidą: nemato kelio ženklų, važiuoja platesne P. Cvirkos gatve manydami, kad platesnė gatvė yra pagrindinė, prieš sankryžą net nesustodami.

Apie avariją Širvintose informaciją patikslina ir Policijos departamentas:

Spalio 6 d. apie 20 val. 14 min. Širvintose, P. Cvirkos g. ir Vilniaus g. sankryžoje, automobilis „Audi A6 Avant“, vairuojamas neturinčio teisės vairuoti vairuotojo (g. 1992 m.), nepraleido į C kategorijos pranešimą dėl KET pažeidimo, pagrindiniu keliu, be švyturėlių ir be garso signalo važiuojančio tarnybinio policijos automobilio „VW Kombi“ (pagamintas 2018 m.), vairuojamo Vilniaus apskr. VPK Širvintų r. PK vyriausiojo patrulio (g. 1989 m.), ir su juo susidūrė.

REKLAMA
REKLAMA

Eismo įvykio metu nukentėjo patrulis, kuris dėl daugybinių kūno sumušimų po medikų apžiūros paleistas, bei kartu važiavęs tyrėjas (g. 1975 m.), kuris dėl krūtinės ir galvos sumušimų, lengvo smegenų sukrėtimo, gydomas ambulatoriškai. Tai pat nukentėjo „Audi A6 Avant“ keleivis (g. 1992 m.), kuris dėl kojos sumušimo gydomas ambulatoriškai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų