REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Svečiai (tv3.lt fotomontažas)

Penktadienio vakarą komedijos teatras „Domino“ savo ištikimiems gerbėjams bei žiūrovams pristatė naują komediją „Įeiti draudžiama“.

54

Penktadienio vakarą komedijos teatras „Domino“ savo ištikimiems gerbėjams bei žiūrovams pristatė naują komediją „Įeiti draudžiama“.

REKLAMA

Raudonuoju kilimu žengė gausus būrys pramogų verslo atstovų: Žilvinas Grigaitis, Ilona Balsytė, Diana Vapsvė, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Marius Berenis, Tadas Rimgaila ir Liucija Rimgailė, Daiva Tamošiūnaitė bei daugelis kitų.

Spektaklyje taip pat debiutavo ir aktorė Gintarė Latvėnaitė, kartu su ja pasirodė Neringa Varnelytė, Vaidotas Martinaitis, Nerijus Gadliauskas, Dovydas Stončius bei kiti.

Pjesę „Įeiti draudžiama“ Vilniuje pastatė talentingas lenkų režisierius Marcinas Slavinskis – tai jau šeštoji jo režisuota komedija „Domino“ teatre.

„Visada labai jaudinuosi pristatydamas naują spektaklį išrankiam Lietuvos žiūrovui, kurį norisi nustebinti ir prajuokinti bei įkvėpti susimąstyti. Iš pirmo žvilgsnio ši komedija – linksma nenuspėjamų įvykių kupina istorija, tačiau joje kalbama apie labai rimtus dalykus – apie žmonių pasirinkimą meluoti ir įtikti kitiems, ar – būti savimi, sakyti tiesą ir taip nuvilti net pačius artimiausius. Girdėdamas pirmuosius aplodismentus bei matydamas publikos reakciją, galiu lengviau atsikvėpti – tikiu, Lietuvos žiūrovai pamils šią komediją“, – sakė režisierius Marčinas Slavinskis.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal prancūzų autoriaus Floriano Zellerio pjesę pastatytas spektaklis yra sulaukęs didžiulio pasisekimo ne vienoje Europos teatro scenoje.

Pjesė „Įeiti draudžiama“ pasakoja istoriją apie šeimos galvą Oskarą – jis didelis melomanas, todėl sendaikčių turguje pagaliau įsigijęs taip trokštamą plokštelę, meta visus darbus ir skuba namo jos klausytis. Patefonas jau įjungtas, bet… sūnus gotas, meilužė, pavargusi žmona, draugas, kaimynas lenkas, statybininkas nelegalas – visi vienu metu braunasi pro duris, dalinasi ne itin maloniomis naujienomis, kurios priverčia Oskarą nuolat rinktis – skaudi tiesa ar „šventas“ melas? Ar jam pavyks išgelbėti savo laiką su plokštele ir… ramų gyvenimą?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų