REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bayern“ gretose – įtampa: žaidėjai sukilo prieš trenerį

Vokiečių „Bild“ išplatino nemalonias Miuncheno „Bayern“ komandos naujienas. Publikacijoje rašoma, kad futbolininkai vieniijasi prieš abejotiną trenerio Niko Kovačo darbą.

Vokiečių „Bild“ išplatino nemalonias Miuncheno „Bayern“ komandos naujienas. Publikacijoje rašoma, kad futbolininkai vieniijasi prieš abejotiną trenerio Niko Kovačo darbą.

REKLAMA

„Bayern“ komanda savaitgalį aukščiausioje Vokietijos futbolo lygoje patyrė neįprastą pralaimėjimą, o vėliau, antradienį, savų žiūrovų akivaizdoje nesugebėjo įveikti Amsterdamo „Ajax“.

Kaip skelbia eurofootball.lt, „Bayern“ gretose šiuo metu netrūksta vidinių problemų. Štai, pavyzdžiui ekipos saugas Jamesas Rodriguezas po rungtynių prieš „Ajax“ komandos draugams rūbinėje garsiai išreiškė nepasitenkinimą treneriu ir subtiliai įgėlė jam pačiam.

„Klausykite, čia ne Frankfurtas!“, – iš šio miesto prieš sezoną atvykusiam treneriui ir komandos draugams sušuko J. Rodriguezas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip viena pagrindinių problemų nurodomas N. Kovačo kalbos pasirinkimas. Teigiama, kad jis treniruočių ir netgi rungtynių metu bendrauja tik kroatiškai.

REKLAMA

Trenerių štabe taip pat dirba jo brolis Robertas, vartininkų specialistas Toni Tapalovičius bei Hasanas Salihamidžičius. Trenerio asistento pareigas užimantis Peteris Hermannas yra kiek įsižeidęs, nes kroatiškai yra kalbama ir visų žaidėjų akivaizdoje.

Tas pats vokiečių dienraštis nurodo, kad dauguma komandos žaidėjų be aukščiau įvardytų problemų paprasčiausiai nepasitiki trenerio darbu. Jie mano, kad šis strategas – per silpnas ir per daug dėmesio skiria gynybai.

„Mes neturime savo žaidimo stiliaus“, – kalba futbolininkai.

Taip pat patys komandos žaidėjai įvardijo ir dar vieną keistoką problemą – neefektingas treniruotes. Štai po lygiųjų antradienio dvikovoje Čempionų lygoje „Bayern“ futbolinikų treniruotė užtruko vos 52 minutes.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, penktadienį vykusioje spaudos konferencijoje N. Kovačas visus kaltinimus neigė ir tikino, kad vokiečių „Bild“ sutirštino spalvas.

Tačiau, panašu, tiesos futbolininkų ir vokiečių leidinio žodžiuose yra. „Bayern“ komandos demonstruojamas futbolas kol kas neįtikina, o lygiosios su Amsterdamo „Ajax“ buvusiems ekipos treneriams toli gražu nebūtų tinkamas rezultatas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų