REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien likimas plačiai nusišypsos tiems, kurie bus atidūs ir nepraleis jiems palankių progų. Tiesa, nederėtų persistengti jų ieškant. Tiesiog leiskite gyvenimui tekėti sava vaga.

Šiandien likimas plačiai nusišypsos tiems, kurie bus atidūs ir nepraleis jiems palankių progų. Tiesa, nederėtų persistengti jų ieškant. Tiesiog leiskite gyvenimui tekėti sava vaga.

REKLAMA

Spalio 5 d. horoskopas 12 Zodiako ženklų:

Avinas

Puikus laikas susikaupusiems reikalams tvarkyti. Pasistenkite būti taktiški bendraudami su mylimu asmeniu ir žmonėmis, kuriems siekiate palikti įspūdį.

Tauras

Vertėtų šią dieną skirti šeimai: taip bus geriau ne tik jūsų artimiesiems, bet ir jums patiems. Tik venkite ginčų, nelaikykite savo nuomonės vienintele teisinga.

Dvyniai

Puikus laikas įvairiems susitikimams, pasirodymui visuomenėje! Būkite atidesni savo vaikams.

Vėžys

Tinkamas laikas skubiems dalykiniams reikalams tvarkyti. Beje, turite būti atidūs savo savijautai: privalu labiau saugoti savo sveikatą. Nedirbkite pavojingų darbų, būkite atsargūs su instrumentais.

Liūtas

Ieškokite būdų sušvelninti įtampą bent namuose. Diena gera įvairiems susitikimams, susitarimams, tiesa, ne vakare.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Geras draugas visada supras, padės, tad pasidalinkite savo nuojautomis, nerimu. Tai nėra palanki diena, reikėtų visur būti atsargesniems.

Svarstyklės

Sėkmės laikas, geras susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, taip pat kelionėms. Vakare neverta kur nors išvykti, geriau likti namie. Vakaro susitikimai, pažintys bus malonios.

REKLAMA

Skorpionas

Tinkamas laikas svarbiems dalykiniams susitikimams. Nebūkite tokie reiklūs artimiesiems, leiskite jiems pailsėti, atsipalaiduoti.

Šaulys

Bendrauti, nedidelėms kelionėms neblogas laikas, ypač jei esate saikingas, ramus asmuo, kurio nestebina jokie netikėtumai, pasaulio keistenybės. Priešingu atveju venkite jums nemalonių asmenų ir nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Ožiaragis

Jokiais darbais, net namuose, nebeužsiimkite, venkite bendravimo. Jums reikia pabūti vieniems ir rimtai pasvarstyti apie jau įvykusius pokyčius ir savo ateitį.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Džiaugsmo metas, kai pasijuntate mylimi, laimingi, kai savyje imate atrasti naujus talentus, išskirtinius bruožus. Šiandien jūsų elgesys dažniau gali tapti impulsyvus bei nenuspėjamas. Palankus metas rizikingiems reikalams tvarkyti.

Žuvys

Gali atsirasti poreikis pinigus taupyti, investuoti tik į profesinius reikalus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų