REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Robas Brezsnis – astrologas, muzikantas ir rašytojas, kurio kassavaitinis „Laisvos valios astrologijos“ horoskopas publikuojamas daugiau nei 120 leidinių visame pasaulyje. Astrologiją jis laiko ir poetiška sielos kalba ir sako: „Neprognozuoju ateities. Prognozuoju dabartį.“

Robas Brezsnis – astrologas, muzikantas ir rašytojas, kurio kassavaitinis „Laisvos valios astrologijos“ horoskopas publikuojamas daugiau nei 120 leidinių visame pasaulyje. Astrologiją jis laiko ir poetiška sielos kalba ir sako: „Neprognozuoju ateities. Prognozuoju dabartį.“

REKLAMA

AVINAS (kovo 21 – balandžio 19)

„Elektra“ – tai senovės graikų dramaturgo Sofoklio parašyta veiksmo kupina drama. Joje pasakojama apie didingus personažus, kurie ekstremalių įvykių metu imasi drastiškų žingsnių. Visai kitoks yra Marcelio Prousto romanas „Prarasto laiko beieškant“, įkvėptas jautrių autoriaus patirčių jam augant, bręstant, įsimylint ir tuo tarpu vis ieškant prasmės ir grožio. Rašytoja Virginia Woolf yra palyginusi šiuos du darbus. Ji rašė: „Šešiuose Prousto puslapiuose rasime daugiau ir įvairesnių emocijų, nei visoje „Elektroje“.“ Pagal pranašiškus astrologinius ženklus, rekomenduoju tau specializuotis prustiškajame o ne Sofoklio, metode. Per ateinančias penkias savaites tavo jausmai turėtų būti tokie įvairūs, įdomūs ir pamokantys, kokie nebuvo jau seniai. Gerbk juos!

JAUTIS (balandžio 20 – gegužės 20)

Mokslininkai Merilende sukūrė naują statybinę medžiagą, kurios tvirtumo ir svorio santykis yra aštuonis kartus geresnis už plieno. Tai veiksmingas izoliatorius ir kai kurie jo tipai gali būti lenkiami ir lankstomi. Visų geriausia, ši medžiaga yra biologiškai skaidi ir ekonomiška. Ji vadinama nanomediena ir gamina iš lengvų, greitai augančių medžių, pavyzdžiui, balzos. Pritaikykime tai kaip metaforą tavo artimiausiai ateičiai. Kodėl? Nes manau, kad esi pasirengęs atrasti ar sukurti savo paties lankstaus, tvaraus ir tvirto statybinio akmens versiją. DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų pradžioje JAV Gynybos sekretorius oficialaus vizito metu lankėsi Indonezijoje. Vietos vyriausybė pasirūpino, kad jis galėtų stebėti, kaip kareiviai demonstruoja puikų savo pasirengimą. Kai kurie jų vaikščiojo stiklo šukėmis, plikomis rankomis skaldė plytas, ėjo per ugnį ir nukandinėjo gyvačių galvas. Tikiuosi, kad ateinančiomis savaitėmis nemėginsi panašių triukų, Dvyny. Tau bus puikus laikas demonstruoti savo sugebėjimus ir palikti stiprių įspūdžių, bet išmintingiau bus svarbiems žmonėms gerą įspūdį palikti parodant, koks esi kūrybingas ir išradingas. Tik nepersistenk.

REKLAMA

VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22)

Prisipažįstu, kad savęs iki galo nesuprantu. Neretai pasitaiko, kad nežinau, kas esu ir ko noriu. Pavyzdžiui, kartais galvoju, kad esu toks geras ir mandagus, kad man reikėtų būti griežtesniam. Tačiau kitais momentais jaučiu, kad mano pažiūros yra tokios kontraversiškos ir keliančios pasipiktinimą, kad man reikėtų kartais patylėti. Kur tiesa? Kartais man atrodo, kad „aš“ neturėtų būti vienaskaita. Turbūt ir tu, mielas drauge Vėžy, esi patyręs tokią sumaištį. Tačiau dabar tau labai geras laikas puoselėti aiškesnių kontūrų savęs suvokimą. Štai tau naudingas aptarimas: mes, Vėžiai, turime natūralų talentą įkvėpti žmones mus mylėti. Tai mums ypatingai pravers besidarbuojant ties ilgalaike savivoka. Mūsų sąjungininkų parama ir grįžtamasis ryšys maitins mūsų vidines pastangas išsiaiškinti, kas iš tiesų esame.

REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

„Truputį bijau meilės – ji padaro mane tikra kvaile.“ Taip laiške savo meilužiui Nelsonui Algrenui rašė rašytoja Simone de Beauvoir. Džiaugiuosi galėdamas tau, Liūte, pranešti, kad per kitus dvylika mėnesių meilė greičiausiai tau turės atvirkštinį poveikį. Pasak mano atliktos pranašiškų astrologinių ženklų analizės, tu būsi linkęs tapti protingesnis ir nuovokesnis. Kuo labiau plėsi savo sugebėjimą mylėti, tuo būsi atsparesnis ir tuo geresnius sprendimus tau pavyks priimti. Gavęs progą meistriškiausiai ir meniškiausiai išreikšti savo meilę, pažadinsi tavyje snaudžiantį potencialą ir sustiprinsi savo vidines jėgas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Tavo ateinančių savaičių pagrindinė tema yra menas rūpintis smulkmenomis. Bet palauk! Aš pasakiau menas. Tai reiškia rūpintis smulkmenomis manieringai, bet be skrupulingo krapštymosi. Įkvėpimo semkis iš šv. Pranciškaus Ksavero patarimo – „Būk didis mažuose dalykuose.“ Kiek praplėskime jo mintį rašytojo Richardo Shiverso citata: „Būk didis mažuose dalykuose ir tau bus suteikta galimybė daryti didelius dalykus.“ Romanistas Tomas Robbinsonas šiai minčiai prideda dar vieną niuansą: „Priimdami mažus stebuklus išmokstame įsivaizduoti didelius stebuklus.“

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 – spalio 22)

Po Svarstyklių ženklu gimęs astrofizikas Neilas deGrasse‘as Tysonas siūlo šį pastebėjimą: „Kai gyvenime ieškai tokių dalykų, kaip meilė, prasmė, motyvacija, tai reiškia, kad sėdi pasislėpęs po akmeniu ar už medžio. Labiausiai gyvenime sekasi tiems žmonėms, kurie supranta, kad gyvenimo meilę jie kuria patys, gyvenimo prasmę konstruoja patys ir motyvaciją sau generuoja patys.“ Manau, kad paprasta Tysono išmintis yra būtent tai, ką tau dabar reikia išgirsti, Svarstykle. Esi pasirengusi savo sugebėjimo būti savo likimo kalviu proveržiui.

REKLAMA

SKORPIONAS (spalio 23 – lapkričio 21)

Japonų verslininkas Hiroki Terai įkūrė verslą, kuris siūlo verkimo terapiją. Jo klientai žiūri trumpus filmukus, kurie sukurti specialiai tam, kad juos pravirkdytų. Greta visuomet yra profesionalus pagalbininkas, pasirengęs nušluostyti jiems ašaras ir juos paguosti. „Ašaros turi atpalaiduojantį ir gydantį poveikį.“ – sako muzikantas iš Okinawos, dirbantis vienu iš pagalbininkų. Hiroki Terai prideda: „Sakoma, kad viena ašara gali pašalinti visos savaitės stresą.“ Norėčiau, kad tokios paslaugos būtų prieinamos netoli tavo gyvenamosios vietos, Šauly. Kitos dvi savaitės tau bus tobulas laikas tokiais katarsiškais ritualais, kaip verkimas, išlieti visą užgniaužtą nerimą, liūdesį ir baimę. Kokios dar strategijos galėtų tau padėti?

REKLAMA

ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Išsiimk savo draugystės jutiklius! Pradėk dalinti įdomius kvietimus! Išsiaiškink, kaip elgtis, kad tave pastebėtų dėl teisingų priežasčių. Būk toks įdomus, kad niekas negalėtų atsispirti tavo pasiūlymams! Pasinaudok savo nuostabiomis galvosūkių sprendimo galimybėmis, kad palengvintum savo gentainių nerimą. Jei nuo to tapsi protingesnis, nebijok rizikuoti atrodyti keistai! Tėkškis ant žemės lemiamuose posūkiuose, jei būtent iš ten trykšta gyvybinės jėgos. Siųsk telepatinius spindulius, sakančius „Aš pasiruošęs saldiems nuotykiams. Aš pasiruošęs gaivinantiems pasikeitimams!“

OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19)

„Kažkas šiąnakt su manimi kalbėjosi ir sakė man tiesą.“ – rašo poetė Doeianne Laux. – „Žinojau, kad turiu prisiversti atsikelti ir užsirašyti, bet buvo vėlu, buvau pavargusi nuo darbų. Dabar teprisimenu skonį.“ Šias mintis tau siūlau, Ožiaragi, tikėdamasis, kad jos padės tau išvengti D. Laux padarytos klaidos. Esu tikras, kad tavo pusėn keliauja esminės įžvalgos ir apreiškimai, ir noriu, kad padarytum visą tai, kas įmanoma, kad juos pagautum iki galo ir kad galėtum juos aiškintis ir apie juos mąstyti neskubėdamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

Būdamas jaunas, Vandenis poetas Louisas Dudekas pradėjo susirašinėjimą su žinomu poetu Ezra Poundu, kuris buvo už jį 32 metais vyresnis. Dudekas „be galo juo žavėjosi“ ir „mylėjo jį už jo poezijos teikiamą džiaugsmą ir šviesą“, bet taip pat ir jo nekentė, už tai, kad šis buvo „toks nuostabus“. Šelmiškai ir tuo pačiu metu meilikaudamas, Dudekas parašė jam eilėraštį. Jame buvo šios eilutės: „Dėl Dievo meilės, ne tu išradai saulės šviesą. Saulė akino ir kai tavęs dar nebuvo. Bet kalbi taip, lyg šviesą sukūręs ar atradęs būtum tu.“ Tikiuosi, kad šis žvitrus tonas įkvėps tave išbandyti ką nors panašaus su savo garbinimo objektais. Būtų sveika būti žaismingesniam ir paprasčiau žiūrėti į viską ir visus, kuriuos per daug imi į širdį arba kuriems suteiki milžiniškas galias.

REKLAMA

ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

Savo knygoje „Kol turime veidus“ C. S. Lewisas rašo: „Šventos vietos yra tamsios vietos. Jose gauname gyvybės ir tvirtumo, o ne žinių ir žodžių. Šventoji išmintis nėra skaidri ir plona kaip vanduo, bet tiršta ir tamsi kaip kraujas.“ Tokiomis nuotaikomis, ir pagal pranašiškus astrologinius ženklus, siūlau tau siekti tamsių šventų vietų, kurios tavyje sužadina nuostabą ir susižavėjimą, o gal net baimingą pagarbą. Tikiuosi, kad tu būsi įkvėptas į gyvenimą įnešti naujo grožio. Būsi išlaisvintas nuo banalių žemiškų rūpesčių, kad taptum jautresnis naujam būsimo gyvenimo pažadui.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų