REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Chrisas Krameris

Antradienio vakarą pavadinimą šį sezoną pakeitusi ir gerokai atsinaujinusi Vilniaus „Ryto“ ekipa pradėjo naują žygį Europos taurėje. Pirmasis varžovas – vienu šio turnyro favoritu laikoma Malagos „Unicaja“.

39

Antradienio vakarą pavadinimą šį sezoną pakeitusi ir gerokai atsinaujinusi Vilniaus „Ryto“ ekipa pradėjo naują žygį Europos taurėje. Pirmasis varžovas – vienu šio turnyro favoritu laikoma Malagos „Unicaja“.

REKLAMA

Prieš runtynes Eurolygos ir Europos taurės informacinis partneris „Eurohoops.net“ pateikė savo reitingą, kuriame sudėliojo visas Europos taurės ekipas nuo stipriausios iki silpniausios.

Vilniečiams atiteko kukli 19-oji vieta, kaip vėliau paaiškėjo, užvedusi Vilniaus krepšininkus bekompromisei kovai prieš vieną geriausių Ispanijos lygos ekipų.

Galigną C. Kramerio dėjimą iš visų kamerų rasite:

Nuo pirmųjų minučių rungtynėse išsiveržę vilniečiai parodė, kad šiemet neketina paisyti jokių autoritetų ir išankstinių nuomonių, o Chriso Kramerio dėjimas trečiojo kėlinuko pabaigoje tarsi dar sykį pasijuokė iš šio reitingo.

Artėjant atakos laikui į pabaigą ties tritaškiu perdavimą gavęs amerikietis su didele jėga pradėjo veržtis link krepšio. Iki tol rungtynėse nepasižymėjęs atletiškas įžaidėjas savo kelyje po krepšiu sutiko 216 cm ūgio gruziną Giorgio Shermadinį.

REKLAMA
REKLAMA

Nepabūgęs šio grioziško aukštaūgio iškeltų rankų C. Krameris įkrovė kamuolį į krepšį, tokiu būdu galutinai priversdamas iš savo vietų pakilti visus iki tol dar ramiai rungtynes stebėjusius „Ryto“ sirgalius.

REKLAMA

Nors vyriausiasis Unicaja treneris Luisas Casimiro iki maksimumo įkaitusiai „Siemens“ arenai ataušinti dar pamėgino paimti minutės pertraukėlę, kaip parodė vėlesni įvykiai aišktėje, šis momentas buvo vienas tų, užvedusių ekipą lemiamam šturmui ir leidusių patikėti pergale.

Kaip iš natų ketvirtą kėlinį sužaidę Dainiaus Adomaičio auklėtiniai jį laimėjo 26:17, o po rungtynių būtent šį epizodą išskyręs „Ryto“ treneris jam suteikė ypatingą reikšmę.

„Visą laiką tokie epizodai tave pakylėja emociškai ir tada visi žaidėjai pradeda dar labiau stengtis. Esu labai laimingas dėl šio epizodo, kad tai atsitiko“, – C. Kramerio dėjimu per žmogų liko patenkintas strategas.

REKLAMA
REKLAMA

Belieka tikėtis, jog tokių epizodų šiame sezone „Ryto“ ekipa pateiks ne vieną. Kaip parodė rungtynės, tokių epizodų reikšmė itin didelė – tai ne tik užveda sirgalius, bet ir suteikia papildomą impulsą visai komandai. 

Gali būti, kad D. Adomaičios propaguojama agresyvi gynyba, aukštas žaidimo tempas ir šiemet į ekipą pasikviestų patrauklių žaidėjų rinkinys ne tik sugrąžins senuosius krepšinio sirgalius į gerokai pamirštą  „Siemens“ areną, bet ir pritrauks naujų pasikeitusio „Ryto“ garbintojų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų