REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Galvos svaigimas (nuotr. 123rf.com)

Galvos svaigimas pasireiškia ne tik dėl rimtų patologijų ir ligų, bet ir dėl tokių veiksnių, kaip oro trūkumas, stresas ar baimės, įtaka.

6

Galvos svaigimas pasireiškia ne tik dėl rimtų patologijų ir ligų, bet ir dėl tokių veiksnių, kaip oro trūkumas, stresas ar baimės, įtaka.

REKLAMA

Tikriausiai galvos svaigimo metu ieškote, kur galėtumėte prisėsti ir palaukti, kol būklė pagerės. Tačiau turime natūralių ir naudingų patarimu, kaip greitai sustabdyti galvos svaigimą.

Paprastas ir greitas pratimas

Kolorado universiteto daktarė Carol Foster sugalvojo paprastą pratimą, kuris išlaisvina nuo sukimosi vos per vieną minutę. Jums reikia pakelti galvą aukštyn, tada lėtai palenkti į priekį, o tada pasisukti kairės alkūnės link.

Žmonės, kurie bandė naudoti šį metodą, teigė, kad svaigimas iš karto praeina. Vaizdo įrašą su šiuo pratimų  peržiūrėjo 2 mln. vartotojų. O gydytojas sulaukė komplimentų ir padėkų iš viso pasaulio.

REKLAMA
REKLAMA

Produktai stabdantys galvos svaigimą

Nuolatinį galvos svaigimą galite stabdyti natūraliomis priemonėmis. Esant svaigimui, jūsų organizmui kasdien reikia vartoti C ir P vitaminą, kuris dideliais kiekiais yra vynuogėse,svogūnuose, pipiruose, mėlynėse, žalioje arbatoje, pušies žievėje. Taip pat pasistenkite įtraukti į maitinimosi racioną citrusinius vaisius, morkas, petražoles, baltus grybus. Jie pasitarnaus kaip kraujagyslių sienelių imuninė apsauga.Vištiena, triušiena, balti grybai, grikių kruopos, kalmarai,menkė ir kt. pasitarnaus kaip kraujagyslių sienelių imuninė apsauga, tai laiko patikrintomis priemonėmis laikomi liaudies medicinos receptai.

REKLAMA

200 gramų smulkintų česnakų užpilkite 400 mililitrų degtinės ir palaikykite sandariame inde vėsioje vietoje. Po 10 dienų viską nukoškite per marlę ir dar dvi savaites palaikykite vėsioje ir tamsioje vietoje.

Pirmas 10 dienų užpilą gerkite trys kartus dienoje po penkis lašus, o paskui po 25 – 30 lašų per dieną, kol vaistai baigsis. Lašus skieskite su 1/3 stikline vandens, 30 minučių prieš valgį. Gydymą galima kartoti, jeigu galvos svaigimas atsinaujins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų