REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien astrologai daugeliui žada nemenkus išbandymus. Jų bus gausu tiek namuose, tiek darbe. Svarbiausia šiandien stengis nesudayti įtemptų situacijų – tai gali blogai atsiliepti jūsų įvaizdžiui. Patartina mintis ir energiją nukreipti kūrybai.

Šiandien astrologai daugeliui žada nemenkus išbandymus. Jų bus gausu tiek namuose, tiek darbe. Svarbiausia šiandien stengis nesudayti įtemptų situacijų – tai gali blogai atsiliepti jūsų įvaizdžiui. Patartina mintis ir energiją nukreipti kūrybai.

REKLAMA

Spalio 2 d. horoskopas 12 Zodiako ženklų:

Avinas

Tikriausiai nesinorės viešumo, nervins apkalbos, bet kokia intervencija į asmenines paslaptis, privačius reikalus. Oponentų verčiau neerzinkite, į ginčus nesivelkite. Jeigu turite laiko, užsiimkite menine kūryba, atsipalaiduokite.

Tauras

Gali kilti noras bendrauti, flirtuoti net su tais, nuo kurių anksčiau stengėtės laikytis atokiau. Tuo pačiu augs kūrybinės ambicijos ir energija. Kita vertus, daug pralošite, jeigu rūpinsitės vien savimi ir asmenine nauda.

Dvyniai

Kai kurie praktiniai klausimai spręsis ne itin sklandžiai. Didelė tikimybė, kad pareikalavę to, kas jums turėtų priklausyti, susidursite su atviru ar klastingai užmaskuotu priešiškumu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien būsite linkę demonstruoti drąsą, net įžūlumą, bet kokia kaina siekti norų išsipildymo. Galimi skandalai ir labai įtemptos situacijos, gresiančios rimtais nemalonumais ar net pavojais sveikatai.

REKLAMA

Liūtas

Darbe iš jūsų gali būti reikalaujama atsikratyti senų stereotipų, veikti drąsiau, išradingiau. Tačiau jums trūks ryžto, galite jaustis pavargę nuo kasdieninių problemų, nestabilumo.

Mergelė

Šiandien pasižymėsite ypatingu kūrybingumu. Stengsitės apimti keletą veiklos sričių vienu metu. Skubėdami, rizikuodami galite kažką sugriauti iš to, kas jums svarbu.

Svarstyklės

Produktyvus darbas neš neblogas pajamas. Deja, ne kiekviena rizika apsimokės. Svarbu nepadaryti lemtingų klaidų. Neįprasta organizmo reakcija gali priversti jus pagalvoti apie sveikatą, naują gyvenimo būdą.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien nenustygsite vietoje. Viskas jums bus įdomu, tik pasistenkite neįkyrėti tiems, kuriems jūsų draugija nelabai reikalinga, kurie nori išsaugoti savo privatumą.

Šaulys

Kažkiek gali keistis planai, susiję su investicijomis, nuosavybe. Galbūt prisiminsite, kad nesumokėjote draudimo. Neprovokuokite pavojingų situacijų – galima skaudžiai nukentėti arba sužaloti kitus.

Ožiaragis

Šiandieniai vizitai, pokalbiai gali ir džiuginti, ir stebinti. Degsite noru pralenkti kitus originalumu, išradingumu ar pan. Tačiau bus sunku išvengti finansinių problemų, o gal ir sankcijų. Pasisaugokite agresijos.

Vandenis

Nelengva dienelė. Reikalai ir santykiai gali susipainioti ir pablogėti. Kiekvienas kaltins kitus, tik ne save. Pažeidžiamos sutartys, trūkinėja santykiai. Lengva patekti pareigūnų nemalonėn, susigadinti reputaciją.

Žuvys

Aktyvi, įspūdžių kupina diena. Pajusite savyje daugiau aistros, kūrybingumo. Tačiau ši diena gali atnešti ir sunkių išbandymų. Kuo daugiau norėsite, tuo mažiau gausite, ypač jei tuos norus reikšite nenuoširdžiai arba įžūliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų