REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
„X Faktorius“ muša žiūrimumo rekordus: „Žiūrovai dažnai nemato kitų televizijos pusių“ (nuotr. Organizatorių)

Muzikinis šou „X Faktorius“ TV3 eteryje skaičiuoja jau šeštus metus iš eilės. Nors šį sezoną, prasidėjusį rugsėjo viduryje, parodytos dar tik trys laidos, projektas pritraukė net 16 proc. daugiau žiūrovų nei pernai per rugsėjį.

26

Muzikinis šou „X Faktorius“ TV3 eteryje skaičiuoja jau šeštus metus iš eilės. Nors šį sezoną, prasidėjusį rugsėjo viduryje, parodytos dar tik trys laidos, projektas pritraukė net 16 proc. daugiau žiūrovų nei pernai per rugsėjį.

REKLAMA

Šį rugsėjį vieną „X Faktoriaus“ laidą vidutiniškai pasižiūrėjo apie 763 tūkst. žmonių. Dalis jų šou žiūrėjo tiesiogiai, dalis sau patogiu metu, atsisukę programą. Dar beveik po 13 tūkst., pasižiūri transliacijas internetu. Tuo tarpu, konkuruojantį muzikinį projektą tuo pačiu metu vidutiniškai pasižiūrėdavo beveik penktadaliu mažiau žiūrovų. Daugiausia žmonių prie ekranų pritraukė trečioji „X Faktoriaus“ laida – ją stebėjo beveik 800 tūkstančiai Lietuvos gyventojų.

Šimtus tūkstančių prie ekranų kiekvieną sekmadienį pritraukia ne tik aukštos kokybės šou, profesionalumas, puikus vedėjų tandemas, bet ir, žinoma, išskirtiniai dalyviai, talentai, netikėtumai, kurie nustebina ne tik žiūrovus, bet jau atrodo visko mačiusius televizijos vilkus.

REKLAMA
REKLAMA

„Po praėjusio sezono „X Faktoriaus“ įspūdingų atlikėjų gausos, su nepatiklumu laukiau šio sezono atrankų. Maniau, kad visi geriausi Lietuvoje jau padainavo, tačiau jau pirmojoje atrankoje viskas apsivertė aukštyn kojomis. Vienas fantastiškas balso tembras keitė, kitą. Nauji veidai, nauji balsai, kurie tiesiog priversdavo skristi. Fantastiškas jausmas išlydėti dalyvį į sceną ir nieko iš jo nesitikėti, o tada išgirsti kažką, kas priverčia juoktis, susigraudinti, džiaugtis – va tokia skirtingų balsų paletė ir vėl „X Faktoriuje“ šį sezoną, dėl to labai nekantrauju sulaukti tiesioginio eterio“, – sakė Mindaugas Rainys, vienas iš „X Faktoriaus“ vedėjų.

REKLAMA

M. Rainiui pritaria ir jo kolega, kartu vedantis šou, Mindaugas Stasiulis: „X Faktoriaus“ kūrėjai ieško įdomių asmenybių, o ne vien fiziškai gero balso, tai ir yra sėkmės istorija. Galingas tembras, stiprūs plaučiai, gerai filtruojantys inkstai tėra tik detalė, mes žavimės visu žmogumi su jo istorija, gebėjimais ir net su jo trūkumais. Tokius žmones aš matau X Faktoriaus finaluose“.

Didysis muzikinis projektas – „X Faktorius“ jau daugiau nei penkmetį suburia žiūrovus prie ekranų ir įtraukia pačius šou vedėjus, kurie per ilgas filmavimo valandas ir pašmaikštauja, ir susibičiuliauja, ir per dantį vienas kitą patraukia, ir tampa artimesni nei šeimos nariai.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi dirbdamas su Mindaugu Stasiuliu. Žiūrovai dažnai nemato kitų televizijos pusių – geras santykis tarp vedėjų yra viena iš tų kokybiškos transliacijos dalių, kuri yra neišvengiama. Labai gerbiu Mindaugą Stasiulį kaip profesionalą. Vis dar į jį žiūrėdamas bandau kažko išmokti, nors televizijoje skaičiuoju 10 metus, bet jis leidžia kartu su juo augti. O dienos pabaigoje nepaisant visos atsakomybės ir televizinio streso su juo gali mėgautis darbu eteryje. Improvizuoti, žaisti ir sukurti kažką netikėto. Tiesa turiu tik vieną priekaištą jam – jis rytais neatneša kavos... – įspūdžiais apie bendrą darbą su Mindaugu Stasiuliu dalijosi jo kolega Mindaugas Rainys.

„X Faktorius“ žiūrovus prie ekranų sukviečia kiekvieną sekmadienio vakarą 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų