REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Moteris duše (nuotr. 123rf.com)

Tikriausiai retas įsivaizduoja savo ryto pradžią arba vakaro pabaigą be karšto dušo. Vieni praustis pradeda nuo savo galvos, kiti nuo pečių ar krūtinės. Tačiau būtent tokie jūsų prausimosi įpročiai gali atskleisti daug naujų faktų apie asmenybę.

61

Tikriausiai retas įsivaizduoja savo ryto pradžią arba vakaro pabaigą be karšto dušo. Vieni praustis pradeda nuo savo galvos, kiti nuo pečių ar krūtinės. Tačiau būtent tokie jūsų prausimosi įpročiai gali atskleisti daug naujų faktų apie asmenybę.

REKLAMA

Taigi, kurią kūno vietą jūs pirmiausia prausiate duše?

Krūtinė. Jūs esate itin praktiška asmenybė. Gyvenime einate tiesiai savo tikslo link, nesiblaškydami aplink. Kasdieninėje rutinoje jums itin svarbus patogumas, tiesiog nekenčiate išsiblaškiusių žmonių. Neretai trokštate išbandyti naujus dalykus, todėl tai jus paverčia nepamirštamu partneriu. Jūsų tinkamiausias gyvenimo partneris yra žmogus, pasirinkęs pirmiausia plauti savo plaukus.

Veidas. Gyvenime jums yra svarbūs pinigai ir materialinė gerovė, todėl to net neketinate slėpti. Vientisumas ir orumas jūsų asmenybei nėra tokie svarbūs. Kritiką priimate itin jautriai, todėl kasdieninėje aplinkoje lengvai atrandate daugybę rūpesčių. Esate šiek tiek primityvus ir vidutinis sekso partneris, nes savyje turite nemažai savanaudiškumo. Jūsų geriausias gyvenimo partneris bus tas, kuris pasirinko apatinę kūno dalį arba kitą.

REKLAMA
REKLAMA

Pažastys. Esate patikimas ir sunkiai dirbantis žmogus. Paprastai esate populiarus aplinkinių tarpe, nes visuomet padedate, ištikus nelaimei. Neretai gyvenime pasineriate į kitų bėdas, nes sunkiai atpažįstate neigiamus žmones. Jūsų geriausias gyvenimo partneris bus tas, kuris pasirinko pečius.

REKLAMA

Plaukai. Esate itin meniška asmenybė. Svajonės yra jūsų hobis, tačiau jūs galite pasiekti tai, ko daugelis kitų žmonių negali. Nenutrūkstamai siekiate savo tikslų, o pinigai jums nėra itin svarbūs. Jūsų draugų tarpe galima rasti daug intelektualų ir meniškų asmenybių. Mėgstate tyrinėti savo partnerį, todėl sekse mėgstate išbandyti naujoves. Talentas – jūsų pagrindinė vidinė jėga. Jūsų geriausias gyvenimo partneris bus tas, kuris pasirinko krūtinę ir apatinę kūno dalį.

Apatinė kūno dalis. Esate itin šmaikšti asmenybė. Gyvenime jums netrūksta pasitikėjimo savimi. Tokie žmonės neretai ankstyvoje vaikystėje yra patyrę patyčias. Kasdieninėje rutinoje aplink save neturite daug draugų, nes arti prisileidžiate tik labai patikimus žmones. Savo tikras emocijas jūs parodote tik labai nedaugeliui žmonių. Taigi, savo vidines stiprybes geriausiai atskleidžiate sekse. Jūsų geriausias gyvenimo partneris bus tas, kuris pasirinko veidą arba plaukus.

REKLAMA
REKLAMA

Pečiai. Neretai tokiems žmonėms nepatinka aplinkinių kompanija, todėl jiems daug labiau patinka laiką leisti vieniems. Tačiau gyvenime jums yra svarbūs pinigai ir galia, o sėkmę tokie žmonės prisijaukina itin sunkiai. Geriausias jūsų gyvenimo partneris bus tas, kuris pasirinko pažastis.

Kitos kūno dalys. Neabejotinai tokie asmenybė turi itin stiprių savo vidinių savybių. Gyvenime trokštate atrasti nuotykių, kuriuose galėtumėte išnaudoti savo vidinį potencialą. Neretai aplinkiniams pasirodote itin patraukli asmenybė su mažais trūkumais, todėl, nes jūs puikiai sugebate užmaskuoti savo neigiamas savybes. Kalbant apie seksą, turite ganėtinai daug fantazijų, tačiau neretai jums pritrūksta drąsos, norint jas įgyvendinti. Jūsų geriausias gyvenimo partneris bus tas, kuris pasirinko veidą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų