REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Aurimas Papečkys (nuotr. Organizatorių)

Šį vakarą – trečioji TV3 šou „X Faktorius“ laida. Joje pasirodys ir tie dalyviai, kurie kartą jau bandė savo laimę projekte.

45

Šį vakarą – trečioji TV3 šou „X Faktorius“ laida. Joje pasirodys ir tie dalyviai, kurie kartą jau bandė savo laimę projekte.

REKLAMA

Vienas iš tokių – neregys Aurimas Papečkys. Jis į šou sceną žengia jau antrą kartą. Ar šis kartas bus toks pat įsimintinas kaip ir pirmasis?

Vilniuje gyvenantį dainų tekstų autorių, muzikos kūrėją, atlikėją žiūrovai puikiai atsimena iš praėjusių metų. Jis, sėdęs prie klavišų, ir teisėjus, ir žiūrovus papirko nuostabia savo kūrybos daina. Per metus laiko A. Papečkys suorganizavo savo kūrybos koncertą Vilniaus Rotušėje, tęsė muzikinius darbus, pradėjo dirbti moksliniame projekte, kuris padės neregiams ir silpnaregiams geriau orientuotis aplinkoje.

Kurti A. Papečkys gali bet kur, svarbiausia, kad šalia būtų kompiuteris. Tam yra specialios, neregiams skirtos programos. Tačiau kurti tik sau, A. Papečkiui nusibodo. „Ko gero, reikėtų tikėti žmonėmis, kurie sako, kad aš esu stipresnis kompozicijos srityje nei atlikimo. Mano siekiamybė yra kurti ne tik sau, bet daugiau kitiems“, – sakys A. Papečkys.

REKLAMA
REKLAMA

Pakerėjęs visus, A. Papečkys vėl grįžo į „X Faktorių“. Kodėl? „Dalyvauja antrą kartą dėl to, kad čia yra likę reikalų“, – pasakos A. Papečkys. „X Faktoriaus“ – puiki galimybė paskleisti savo kūrybą platesniam žinovų ratui. Ir kūrėjas tą puikiai žino.

REKLAMA

„Iš manęs gali tikėtis visiškai kitokio veido. Praeitą kartą buvo lyrinis, geras, švelnus. Šį kartą mes dėsime stipriau ir žiūrėsime, ar labai stipriai dėsime. Mano moto būtų toks, kad jei neturi problemų, tai prisigalvok“, – su šypsena veide kalbės A. Papečkys.

Scenoje 36 metų kompozitorius atliks savo kūrybos dainą. Projekto dalyvis nusprendė sukurti „X Faktoriaus“ himną! „Mano intencija buvo tai, ko neturėjo nė vienas „X Faktorius“. Gal galime sukurti „X Faktoriaus“ himną?“ – klaus A. Papečkys.

„Iš pradžių pamačiau, kad Marijonui patiko ši daina. Tada sėdi Prūsaitis, sako, kad gerai. Samas lingavo į taktą. O aš supratau, kad iš tavo bardinio dainavimo tu pakitai, ši daina yra gera, hitinė. Man labai patiko. Ir publikai daina patiko. Aš norėčiau į tavo koncertą!“ – pasirodymą komentuos Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Kaip į tai sureaguos šou teisėjai? Ar A. Papečkio daina taps „X Faktoriaus“ himnu?

„X Faktorius“ – geriausias visų laikų šou tavo gyvenime! Sekmadieniais, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų