REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
78
Gintarė Gurevičiūtė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė – viena gražiausių Lietuvos moterų, kuriai figūros linkių galėtų pavydėti kiekviena.

78

Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė – viena gražiausių Lietuvos moterų, kuriai figūros linkių galėtų pavydėti kiekviena.

REKLAMA

Vis dėlto net ir tokios moterys kaip Gintarė turi nemažai dėl to pasistengti, o ir vienų mylimų sporto rūšys kitiems tampa tikru iššūkiu.

Socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje G. Gurevičiūtė neseniai pasidalijo nuotrauka, kurioje vilki visas formas puikiai parodančią sportinę aprangą.

Po nuotrauka televizijos laidų vedėja rašė: „Nemėgstu bėgioti, man tai – didžiausia kančia, bet tas ryto rūkas ir pirmieji saulės spinduliai yra kažkas tokio! O kas tave motyvuoja sportuoti, gal, pavyzdžiui, graži apranga?“

Netrukus pasipylė gerbėjų komentarai. Žmonės gyrė Gintarę bei dalijosi savo patirtimi tikindami, kad ji nėra vienintelė, kuriai ši sporto rūšis nėra priimtina.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad anksčiau apie svorį prabilusi G. Gurevičiūtė tikino, kad nepaisant to, kiek sveria, svarbu ir kūno tvirtumas bei stangrumas. Taip pat žinoma moteris neslėpė, kad apie svorį kalbėti jai nėra jauku.

REKLAMA

„Tiesą sakant, žinomiems žmonėms nereikia viešinti savo svorio, nes jaunos mergaitės paskui įsivaizduoja, kad turi tiek sverti. Svoris yra kiekvieno žmogaus individualus dalykas. Nors sveriu 55, vis tiek turiu lašinių, bet mano kaulai yra smulkūs. Ar priaugu svorio, ar ne, visada vis tiek nešioju mažiausio dydžio drabužius. Svarbiausia būti tvirtai ir sportiškai, tada visai nesvarbu, kiek sveri. Dabar aš pradedu mėgautis taip priaugtais kilogramais, nes kai tau yra virš 30 metų, tas priaugtas svoris gražiai atrodo ant veido – jis tampa skaistesnis“, – anksčiau sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų