REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
82
Kylie Jenner įkvėptas tortas (nuotr. facebook.com)

„Kylie Jenner“ įkvėptas gimtadienio tortas atrodo daug nepadoriau, nei norėta – ar pastebite, kodėl?

82

„Kylie Jenner“ įkvėptas gimtadienio tortas atrodo daug nepadoriau, nei norėta – ar pastebite, kodėl?

REKLAMA

„Kylie Jenner“ gerbėjus nustebino šis gimtadienio tortas, tačiau jo įžūlokas dizainas patiko ne visiems. Šis nepadorios išvaizdos gimtadienio tortas priverstų raudonuoti bet ką. Kai kūrinio nuotrauka pasklido „Facebook“, daugelis juokavo, kad tortas atrodo daug nepadoriau, nei norėta.

Kai kuriems kepinys labai priminė vyro lytinius organus, o kitiems atrodė panašesnis į šūsnį dešrelių.

Ar pastebite, kodėl garbanotų minčių internautai kikena? Šis gimtadienio tortas, iškeptas žmogui, vardu Shantel, atrodo įkvėptas „Kylie Jenner“.

Du saldumyno aukštai papuošti pora lūpų, kurios labai primena šios įžymybės grožio produktų logotipą. Idėja puiki, tačiau kai kurie mano, kad ji nebuvo labai gerai išpildyta.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis lygina putlias lūpas su objektais, kurie šventei tinka daug mažiau. Vienas „Facebook“ naudotojas prisipažino: „Tikrai akimirką pamaniau, kad tai – vibratorius.“

REKLAMA

Kitas rašė: „Viešpatie. Tikiuosi, kad tai turėjo būti ištirpę ledai.“ Trečias pridėjo: „Nežinau, kas čia yra, bet tai šlykštu.“ Nors daugelis išdykusių komentatorių tortui norėjo klijuoti raidę „S“, kiti į jį žiūrėjo visai nekaltai.

Vienas jų klausė: „Kodėl ant torto uždėtos dvi ne iki galo išvirtos dešrelės?“ Kitas pastebėjo: „Tortas atrodė puikiai, kol ant jo neuždėjo šitų rožinių dešrelių.“

Jam antrino ir kitas: „Suprantu, kad jie norėjo „Kylie Jenner“ lūpų motyvo (tikiuosi!?) Bet labai prašovė pro šalį.“

REKLAMA
REKLAMA

Tai – nebe pirmas internete išplitęs tortas pastaraisiais mėnesiais. Visai neseniai matėme, kaip raidės ant vaikui skirto torto priminė anglišką keiksmažodį.

Taip pat buvo šaipomasi iš „Sainsbury's“ prekybos tinklo, kuriame buvo pardavinėjamas šokoladas su visai nereikalingu patiekimo pasiūlymu ant pakuotės, o kepykla „Nadia Cakes“ buvo užklupta pardavinėjanti tortą, kuris priminė moters lytinius organus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų