REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Remigijus Žemaitaitis (tv3.lt koliažas)

Į Seimo pirmininko pareigas penktadienį paskirtas frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininkas Remigijus Žemaitaitis parlamento kolegas pribloškė išvaizdos pokyčiais – Seimo narys pasirodė su garbanomis.

37

Į Seimo pirmininko pareigas penktadienį paskirtas frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininkas Remigijus Žemaitaitis parlamento kolegas pribloškė išvaizdos pokyčiais – Seimo narys pasirodė su garbanomis.

REKLAMA

Penktadienį Seime vykusiame nenumatytame posėdyje parlamentarai sprendė ir naujųjų Seimo vicepirmininkų klausimą. Kandidatais pasiūlius liberalą joną Liesį ir „tvarkietį“ R. Žemaitaitį, pastarajam su kolegomis teko viešai aptarti ir naują savo įvaizdį.

Seimo narys konservatorius Kęstutis Masiulis „tvarkiečių“ vadui tiesiai šviesiai pasakė: „Pagražėjęs kolega“, o konservatorius Antanas Matulas juokais sakė: „Esate „degtukas“, tikiuosi, kad garbanos ir statutas jus prigesins“.

Numetė daug svorio

Visai neseniai politikas visuomenę nustebino ir netikėtais svorio pokyčiais. Kiek anksčiau R. Žemaitaitis portalui tv3.lt atskleidė, kaip pavyko atsikratyti daugiau nei trijų dešimčių kilogramų ir kokios disciplinos vyrauja jo šeimos gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Socialiniai tinklai ūžia apie Remigijaus pokyčius, žmonės negaili pagyrų. Pasigirsta ir istorijų, kaip grįžusį į gimtą miestą žmonės painioja su augančiais Žemaitaičių vaikais. Visgi, 36-erių politikas į tai irgi žiūri šmaikščiai.

REKLAMA

„Kai grįžtu į gimtą Šilalę, žmonės sako: „mūsų aštuoniolikinis atvažiavo“. Aš iškart jų klausiu, ar taip blogai atrodžiau prieš tai? Juk man prieš tai sakydavo, kad gerai atrodžiau, tai pataikavot, negi?

Aš kai pasižiūriu į paskutinius šešis metus, kai buvau Seimo Ekonomikos komiteto pirmininkas, vaikus matydavau per mėnesį vos kelis kartus. Todėl gyvenimo būdas ir sveikata lėmė pokyčius.

Turėjau dvi dideles, rimtas stuburo traumas ir antsvorio daug priaugo, nebuvo tada ir galimybių sportuoti. Bet gydytojai pasakė, kad reikia užsiimti reguliaria aktyvia veikla ir svorį sureguliuoti kuo greičiau“, – pasakojo R. Žemaitaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Jis tikina, kad pirmiausiai reikėjo nusiteikti psichologiškai, ko ir kiek reikia. Vyras sako, kad lengva laikytis sudaryto mitybos plano ir sportuoti su treneriu, bet tai bus kažkieno kito gyvenimas, o ne pačio susikurtas.

„Tris mėnesius pats žiūrėjau savo mitybą, ką ir kaip turėčiau keisti, į kokį maistą ir kaip mano organizmas reaguoja. Stebėjau, kas man ryte tinka, kas vakare ir po pietų, kai tai susitvarkiau, žiūrėjau, ką galima keisti. Svarbu visą maistą tą patį valgyti, kad organizmas nepatirtų šoko.

Pavyzdžiui, mėgdavau daugiau cukraus įsidėti į gėrimus, bet iškart pajusdavau, kad akys raibuliuoja, paskaičiau apie tai ir grynojo cukraus atsisakiau. Situacija pasikeitė, vadinasi, kiekvienas turi pagal savo organizmą nusistatyti.

Lygiai taip pat su svogūnais, sunku įsivaizduoti medžioklę ar žvejybą be jų, duonos ir lašinių, bet žiūriu, kad man skrandis stipriai reaguoja. Tai pasitikrinau ir supratau, kad žalias svogūnas visai netinka, o keptas – tinka“, – apie atradimus pasakojo R. Žemaitaitis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų