REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš artėjantį savaitgalį daugeliui Zodiako ženklų numatoma gan sunki diena. Patariama vengti rimtų darbų, neapgalvotų sprendimų, kurie gali sukelti nemažai nemalonumų. 

Prieš artėjantį savaitgalį daugeliui Zodiako ženklų numatoma gan sunki diena. Patariama vengti rimtų darbų, neapgalvotų sprendimų, kurie gali sukelti nemažai nemalonumų. 

REKLAMA

Rugsėjo 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Sugebėsite energingai darbuotis, organizuoti. Tačiau kažkam nepatiks jūsų tikslai, tad galimi ginčai, nervingi debatai. Neieškosite subtilaus žodžio, jei reikės ką nors įrodyti. Tuo galite kažką įžeisti, pažeminti ar net apšmeižti.

Tauras

Šiandien gali tekti pakovoti už savo įsitikinimus, negrąžintas skolas, gal įrodinėti savo kompetentingumą, moralumą. Neįsivelkite į apkalbas, finansines avantiūras. Nepirškite kitiems savo patarimų, nes jie gali pasirodyti niekam tikę.

Dvyniai

Šiandien nekaip jausitės. Būtų geriau, kad neapsikrautumėte darbais, vengtumėte masinių renginių, pasirodymų viešumoje. Netikėkite viskuo, ką išgirsite, ir neskleiskite nepagrįstų gandų. Galbūt kažkur vyksite gydymosi tikslais.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Būsite neatsargūs, spontaniški. Galite dėl menkniekio susipykti su svarbiais jums žmonėmis. Įmanomi neprognozuoti posūkiai reikaluose, darbuose, įvairūs trikdžiai, sveikatos sutrikimas.

REKLAMA

Liūtas

Ši diena nepalanki finansinei rizikai. Venkite lįsti į skolas, imtis abejotinos veiklos, sudarinėti sandorius. Galima intriguojama pažintis, kuri vėliau atneš problemų. Tą patį žada bet kokie lengvabūdiški nuotykiai.

Mergelė

Tikriausiai šiandien prisiklausysite replikų, apkalbų. Galimi keisti nesusipratimai, abejonės. Venkite dalinti pamokymus, kritikuoti aplinkinius. Kiti į jūsų pareiškimus gali sureaguoti labai piktai.

Svarstyklės

Pasiduokite kasdienybės rutinai, tenkinkitės lengvomis mintimis. Neverta apsunkinti nei proto, nei širdies. Tai diena, kai lengviau gali apnikti depresija, kibti infekcijos, tad ramus atsipalaidavimas pasitarnaus kaip apsauginis skydas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien gana daug dėmesio skirsite vaikų ir meilės bei pramogų klausimams. Svarbu, kad norai neviršytų galimybių. Nederėtų kažko primygtinai reikalauti iš mylimo žmogaus, jei tai jam sudaro keblumų, kelia įtampą.

Šaulys

Teks stipriau padirbėti. Rūpesčių gali sukelti techniniai nesklandumai, gamybinės traumos arba kažkokia žinia, vizitas. Verčiau kol kas neprisiimkite papildomų įsipareigojimų. Gali išryškėti sveikatos problema.

Ožiaragis

Diena bus gana įtempta emocine prasme. Gali tekti aiškintis santykius tuomet, kai labiausiai šito nenorėsite. Gali prireikti geros kompetencijos, patirties ir išminties, kad atsispirtumėte spaudimui, persekiojimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Galbūt šiandien turėsite išlaidų ar rūpesčių, susijusių su broko pašalinimu, kokia nors rekonstrukcija. Dėl savo nesėkmių kaltinsite aplinkinius. Akivaizdu, kad santykių su jais tai nepagerins. Pasirūpinkite lėšų ir dokumentų saugumu.

Žuvys

Nuomonės ir interesai susiskaidys, tvyros įtampa. Galite išgirsti naujienų, keičiančių kai kuriuos planus. Reikės ryžto ir kompetencijos, kad tai išsiaiškintumėte ir pakovotumėte už savo interesus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų