REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Kylie Jenner, Kim Kardashian (nuotr. SCANPIX)
32

 

Kol visas pasaulis šėlsta dėl kiekvieno Kardashianų šeimos žingsnio, patiems didžiausiems garsiosios šeimos gerbėjams atsirado netikėta galimybė.

 

Kardashianų šeima siūlo darbo pasiūlymus studentams, kurie norėtų praleisti savo laiką su jais. Pavedžioti šunį, išpakuoti siuntas ar dovanas, nupirkti maisto, leisti laiką su jų vaikais – Kardashianai ieško žmonių, galinčių rūpintis dalykais, kuriais jie patys nebespėja.

Tiesa, milijonus į vieną ar į kitą pusę žarstanti šeimyna savo darbuotojams tikrai nepažers. Priešingai – šeima nesiruošia mokėti nė cento.

„Ieškomas žmogus būtinai turi būti studentas, vairuoti ir turėti savo automobilį, gyventi Los Andžele ir galėti dirbti kiekvieną pirmadienį-trečiadienį 9-18 val.“, – tokie reikalavimai pateikiami darbo skelbime.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, daugelį šokiravo tai, jog itin pasiturinti šeima nesiruošia mokėti pinigų ir ieško praktikanto, tačiau jie paaiškino tai kiek kitaip.

„Pas mus praktiką atlikusiam žmogui nebereikės atlikti universiteto praktikos. Ji bus užskaityta“, – teigė Kardashianai.

REKLAMA

Internautai piktinasi, kad tai – žmonių išnaudojimas, primenantis vergovę.

Atsirado ir daugiau žmonių, kurie atliko praktiką pas Kardashianus. Jie tvirtino, kad tai buvo tikras pragaras.

„Viskas taip nesuorganizuota, padrika. Žmonės net neturi laiko atsakyti į tavo klausimus, esu paliekamas be priežiūros. Kažkoks košmaras“, – rašė viena moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų