REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

 Rugsėjo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

24

 Rugsėjo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Itin aktualūs bus su mokslu, teisėtvarka, kultūra, užsieniu susiję reikalai. Tikėtina, jog gausite žinią, kuri privers nerimauti. Nelengva bus apsispręsti, jei gausite pasiūlymą keisti darbą, leistis į kelionę, komandiruotę.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Darbų kupina diena. Galbūt teks priimti atsakingus sprendimus. Gana lengva apsigauti, pasiduoti netikusiai pagundai, viešai apsijuokti ir pan. Jeigu jums neduoda ramybės baimės, prietarai, gali padėti filosofinis požiūris į gyvenimą ir save.

REKLAMA

Dvyniai

Asmenines problemas išspęsti jums mėgins padėti artimieji, draugai. Galbūt gausite kiek avantiūristišką pasiūlymą. Turbūt bus gundymų investuoti, ryžtis finansinei rizikai.

Vėžys

Būsite svajingai nusiteikę. Regis, taip paveiks simpatiško asmens rodoma simpatija, numatomas uždarbis ar kitokia nauda. Dėl savo patiklumo galite nepastebėti užkulisinių klastų ir intrigų.

Liūtas

Situacija gali būti įdomi, tačiau įtempta. Gali apvilti žmogus, iš kurio daug tikėjotės. Regis, paisysite tik savo nuomonės bei interesų. Tokiu būdu galite įsigyti naujų priešų, o ne sąjungininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Tikriausiai išleisite pinigų, samdydami talkininkus ar pirkdami daiktus, kurie palengvina darbą. Artimas žmogus pritars jūsų užsidegimui ir išlaidoms bei skatins šiek tiek neįprastai elgtis.

Svarstyklės

Darbus, kurie gerai suplanuoti ir jau pradėti, palanku tęsti. Nepritrūks nei ryžto, nei energijos. Labiau seksis įgyvendinti teisingus ir protingus siekius, tad nenustebkite, jei koks slidus reikalas neišdegs.

Skorpionas

Stokosite optimizmo, susivaldymo ir takto bendraujant, norėsis kritikuoti, priekaištauti, raginti. Naudingiausia būtų pradėti nuo savikritikos ir individualių pokyčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien jums itin rūpės draugų, mylimų žmonių ir vaikų poreikiai bei interesai arba jie tiesiog privers atkreipti į juos dėmesį tam tikrais poelgiais, planais.

Ožiaragis

Šiandien vikriai suksitės įprastiniame reikalų bei kontaktų verpete, tačiau nuotaiką prastins suvokimas, kad kažką turite koreguoti, keisti. Dėl darbo reikalų gali susikirsti jūsų ir dalykinių partnerių nuomonės bei interesai.

Vandenis

Gali apvilti žmonės, su kuriais dėl kažko svarbaus susitarėte. Galbūt staiga pasijusite labai priklausomi nuo nesuprantamų įtakų, jėgų. Būkite kantrūs, taktiški, ieškokite kitų variantų, jeigu nepasisekė.

Žuvys

Verslo partneris arba klientas reikalaus paramos, garantijų arba atsiskaitymų. Galite būti raginami imtis veiklos, kuriai reikia nemažų lėšų ir energijos. Galbūt mėginsite kažką rekonstruoti, taisyti, atnaujinti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų