REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Ketvertukas Tauragėje (nuotr. asm. archyvo)

2015 rugsėjo 8 d. Kauno klinikose pasaulį išvydęs tauragiškių ketvertukas šiemet jau švenčia trečiąjį gimtadienį.

14

2015 rugsėjo 8 d. Kauno klinikose pasaulį išvydęs tauragiškių ketvertukas šiemet jau švenčia trečiąjį gimtadienį.

REKLAMA

Mergaičių ketvertuką ir du vyresnius sūnus auginančią Liną Strangienę pasveikino Tauragės rajono savivaldybės meras Sigitas Mičiulis, mero pavaduotoja Virginija Eičienė, Socialinės paramos skyriaus vedėja Ligita Rimkuvienė.

Lėja, Luknė, Luka ir Milena – visos keturios mažylės labai skirtingos ir išvaizda, ir charakteriu. Mergaitės pasaulį išvydo po cezario pjūvio operacijos, rugsėjo 8-ąją. Jos gimė kas minutę (9:29, 9:30, 9:31 ir 9:32).

Tuomet jų svoris svyravo nuo 1,022 kg iki 1,780 kg.

Pasak L. Strangienės, nors mergaitės auga smagios ir judrios, mažiausioji turi sveikatos problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Gražios šventės proga mamai Linai palinkėta ir toliau būti tokiai optimistiškai bei ištvermingai, nes auginti ketvertuką – nelengvas darbas, bet ji su juo puikiai susitvarko ir yra puikus pavyzdys visoms Lietuvos mamoms.

REKLAMA

„Ačiū, jog auginate net šešis šaunius tauragiškius. Linkime stiprybės, harmonijos, sutarimo. Aukite sveiki, gražūs ir laimingi“, - teikdami dovanas linkėjo rajono vadovai.

Šeimą paliko tėvas

tv3.lt jau rašė apie tai, kad mergaičių tėtis neaplanko. Mama Lina neslėpė nuoskaudų: „Jis neprisideda prie išlaikymo. Su juo visiškai nebendraujame. Mergaitės net nežino, kas jis ir nepažįsta jo.

Jei gatvėje pamatytų, jos net nesureaguotų. Ar net nežinau, kur jis. Jis jų nelanko, nė kiek nesidomi. Pinigais irgi neprisideda, bet aš galvoju taip: geriau jokio, negu toks.

REKLAMA
REKLAMA

Susitvarkysiu pati! Kam mums jo pinigai, jeigu jam dukterys nerūpi“, - retoriškai klausė Lina ir dar kartą patvirtino esanti laiminga, nes keturios mergaitės yra didžiausia jos gyvenimo laimė.

Mokosi dalintis žaislais

Nors mergaitės yra puikiai auklėjamos ir žino, kad kelti isterijos pykčių parduotuvėse negalima, vis dėlto pašnekovė atvira – problemos kyla tada, kai reikia dalinti žaislais, dviratukais ar paspirtukais.

„Mergaitėms prireikia to paties žaislo nepaisant net to, kad jos neketina su juo žaisti. Joms svarbiausia turėti vienodus. Tokiais atvejais būna sunkoka, tačiau žinau, kad visi etapai praeis“, - kalbėjo moteris. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų