REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologas Naglis Šulija skelbia, kad netrukus prasidėsianti nauja savaitė padovanos nemažai iššūkių kiekvienam Zodiako ženklui. Ypač svarbu tai, kad pirmadienį prasidės pilnatis. 

Astrologas Naglis Šulija skelbia, kad netrukus prasidėsianti nauja savaitė padovanos nemažai iššūkių kiekvienam Zodiako ženklui. Ypač svarbu tai, kad pirmadienį prasidės pilnatis. 

REKLAMA

Avinas. Vidinis stingulys primins lėtai tirpstantį įšalą, taigi, reikalai pamažu gerės. Darbe darbo gali būti ne per daugiausia, tačiau svarbūs gali tapti santykiai su kai kuriais asmenimis. Čia aplinkybės gali klostytis permainingai, bet galiausiai viskas pakryps jums palankia linkme.

Jautis. Darbe judėjimo gali būti kiek daugiau nei iki šiol, bet vis tiek pervargti kol kas nepavyks. Vargins nedideli asmeniniai darbai, visokie reikalai – jų dabar gali būti ne taip jau mažai, be to, ir kliūčių, nesklandumų pasitaikyti gali. Tikrai džiugins santykiai su artimu žmogumi – puoselėti juos metas labai geras.

Dvyniai. Atrodo, prasideda rudens linksmybių metas – progų smagiai pasilinksminti bus vis daugiau, nors savaitės pradžioje gali būti ir kliūčių, ne viskas pavyks iš karto. Panašiai aplinkybės klostysis ir tiems, kurių veikla susijusi su kūryba. O rūpintis sveikata niekas netrukdys.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe kiek daugiau darbo gali būti pirmoje savaitės pusėje, bet su šiomis užduotimis susitvarkyti nebus sunku. Daug dėmesio ir jėgų gali paprašyti šeimos, namų reikalai – ir dėl to, kad reikės, ir dėl to, kad norėsis. Įsibėgėja rudens pramogų metas.

REKLAMA

Liūtas. Būsite labai atviri, smalsūs, linkę judėti ir domėtis viskuo, kas jums svarbu bei įdomu. Ši pažintinė veikla gali sulaukti ir kliūčių savaitės pradžioje, bet kitu metu vyks labai sėkmingai. Labai palankus metas namus daryti jaukesnius, gražesnius, džiuginti šeimynykščius.

Mergelė. Bene svarbiausi dabar bus piniginiai, turtiniai reikalai, galimybės gauti daugiau naudos. Dažniausiai aplinkybės klostysis sėkmingai, dėl to naudos bus daugiau nei praradimų. Laisvu nuo piniginių rūpesčių metu vyks daugybė smagių susitikimų ir pokalbių su senais ir naujais draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite energingi, linksmi ir kūrybiški, be to, nusiteikę ir sutvarkyti daugybę dalykinių reikalų. Atrodo, dažniausiai viskas vyks sklandžiai ir produktyviai, staigmenų gali būti nebent savaitės pradžioje. Puikiai klostysis ir piniginiai reikalai – tikėtina ir apčiuopiama nauda, ir tiesiog dovanos.

Skorpionas. Atrodo, ne darbai darbe rūpės – ir aplinkybės to neskatins, ir vidinė būsena bus ne ta: būsite atsipalaidavę, jausmingi, linkę pasimėgauti visais gyvenimo malonumais, tad svarbiausi dabar gali būti santykiai, jų puoselėjimas. Įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba.

Šaulys. Imtis iniciatyvos darbe, profesijos srityje vargu ar norėsis – veikiau tai bus esamos padėties palaikymas. Dėl to liks laiko savo pomėgiams ir draugams – kartu bus galima ir apie ateitį pagalvoti, ir imtis ko nors tiesiog dabar. Smagiu bendravimu, galbūt pažintimis gali nudžiuginti savaitgalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Metas raitotis rankoves – daugės darbo darbe. Dažniausiai viskas eisis labai sklandžiai ir sėkmingai, nors savaitės pradžioje jūsų užsispyrimas ir manymas, kad viskas turi būti taip, kaip manote jūs, gali ir trukdyti. Visgi kūrybiškumas nugalės.

Vandenis. Visgi skubėti dar neverta – niekur nenuskubėsite, bent jau kai kalbama apie asmeninius reikalus ir veiklą. Darbe irgi darbo ne per daugiausia, nebent veikla čia susijusi su grožio, patogumų kūrimu – tuomet įkvėpimo ir sėkmės tikrai nestigs. Puikus metas kelionėms.

Žuvys. Atrodo, veiklos bus ne per daugiausia – darbe vyraus įprastos aplinkybės, namie viskas savo vietose, tad skubėti lyg ir nėra kur. Nedidelės finansinės naudos gali atnešti pirmoji savaitės pusė, veiklos namie – savaitės pabaiga. Tęsiasi palankus metas smagiai poilsinei kelionei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų