REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Vilniuje šurmuliuoja kasmetinė „Mamų mugė“ (A. Jakubonės nuotr.)

Šiandien Vilniuje, Gariūnuose, vėl šurmuliuoja kasmetinė „Mamų mugė“. Deja, ji buvo prasta, prekių pasirinkimas mažas, o kainos – neadekvačiai didelės. Būtent taip pasakė tinklaraščio „Mamkytė“ autorė Agnė Jakubonė.

16

Šiandien Vilniuje, Gariūnuose, vėl šurmuliuoja kasmetinė „Mamų mugė“. Deja, ji buvo prasta, prekių pasirinkimas mažas, o kainos – neadekvačiai didelės. Būtent taip pasakė tinklaraščio „Mamkytė“ autorė Agnė Jakubonė.

REKLAMA

Iškėlė sau tikslus

„Ate, mamų muge, manau, kad daugiau pas tave nebegrįšiu. Pradėsiu nuo to, kad esu gana praktiška mama, tad mielai išaugtus dukrytės drabužėlius perleidžiu kitoms mamoms, o pati priimu tai, ką išauga draugių vaikučiai.

Pasinaudojusi tuo, kad esu nėščia (o nėščioms moterims buvo taikomas išankstinis apsipirkimas), šį rytą išskubėjau į mugę, turėdama kelis aiškius poreikius ir tikslus, ko nesiblaškydama ieškosiu.

Visų pirma, aš norėjau atrasti stilingą dailų patogių rūbelių derinuką, tinkantį kasdien keliauti į darželį ir nebrangesnį nei 10 eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Planavau įsigyti puikios būklės pasakų knygelių vaikams, surasti kokių šiltesnių drabužėlių kūdikėliui bei apžvelgti universalių vežimėlių pasiūlą“, - pasakojo tinklaraštininkė.

REKLAMA

Nusivylė reginiu

Vis dėlto, nors Agnės tikslai buvo labai aiškūs ir konkretūs, deja, jai teko nusivilti: „Nepaisant didžiulio asortimento mugėje, patogaus daiktų paskirstymo pagal rūšis, dydžius, vaikų amžių, nuvylė daiktų kokybės ir kainos santykis.

Daugybė prekių parduodamos neadekvačiomis kainomis“, - kritikos negailėjo mama.

Deja, pirmojo tikslo, nupirkti drabužių komplektą į darželį, nepavyko. „Į darželį pavyko rasti tamsias, patogias ir geros būklės kelnes už 4 eurus, tačiau viršutinės dalies neradau.

Daugelis pigesnių džemperių buvo smarkiai nuskalbti, apsivėlę, morališkai pasenę. O tie, kurie geresnės būklės, parduodami už naujų rūbelių arba dar aukštesnes kainas“, - neslėpė kasmetinės mugės lankytoja.

REKLAMA
REKLAMA

Neadekvačiai didelės kainos

Tą patį moteris pastebėjo ir kūdikių drabužių skyriuje. „Bodžiukai, kuriuos aš kraudavau skudurams, parduodami po 3-5 eurus. Akivaizdu, kad kai kurios mamos labai persistengė su kainomis.

Noriu pastebėti, kad gana didelis 104-116 dydžio striukių, kombinezonų asortimentas.

Priešingai, nei tarp kitų rūbelių, čia galima rasti šį tą gero: žinomų prekinių ženklų kokybiški nesunešioti žieminiai kombinezonai kainuoja apie 20-30 eurų“, - išskyrė moteris.

Prekybos centre – pigiau

Deja, ją nuvylė knygų pasirinkimas. Nemažai jų parduodamos gana brangiai, tačiau jų vaizdas – labai prastas: suklijuotos lipnia juosta, aplamdytos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Suskaitytos „Kakės Makės“ knygos kainuoja apie 6 eurus, kitos pasakų knygos – 5-10 eurų, plonos užduočių knygelės nuo 2 iki 5 eurų.

Moteris rado ir nemažai vežimėlių, kurie ypač domino besilaukiančią moterį, tačiau kainos ir kokybės santykis šiek tiek nuvylė: „Didžiulis sportinukų pasirinkimas ir vos kelios dešimtys 3:1 universalių vežimų.

Pastarųjų kainos – 50-160 eurų. Deja, daugelis gana smarkiai pavargę“, - neslėpė moteris.

Apibendrinama moteris teigė, kad įgyvendinti savo tikslus ir įsigyti tai, ko labiausiai nori ir reikia, tikrai galima, tačiau būtina tiksliai žinoti, ko nori ir ilgai ieškoti.

„Tačiau įvertinus sugaištą laiką ir įvairių dalykėlių kainas, darau išvadą, kad prekybos centruose, ypač akcijų metu, daugelį naujų dalykų galima įsigyti net pigiau nei šioje mugėje.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų