REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atėjęs savaitgalis yra puiki proga palepinti ne tik save, bet ir draugus, kurie gali užsukti į svečius. Neabejojame, kad daugeliui tiks ir patiks užkandėlė su grybais. Gardi, kvapni ir lengvai paruošiama. 

Atėjęs savaitgalis yra puiki proga palepinti ne tik save, bet ir draugus, kurie gali užsukti į svečius. Neabejojame, kad daugeliui tiks ir patiks užkandėlė su grybais. Gardi, kvapni ir lengvai paruošiama. 

REKLAMA

Jums reikės: 400 gramų pievagrybių, 1 svogūno, 50 gramų rūkytos šokinės, mėgstamų prieskonių, 50 gramų sūrio. 

Pagrindui: 100 gramų miltų, 2 kiaušinių, 100 ml pieno, 2 valgomųjų šaukštų aliejaus, žiūpsnelio druskos. 

Tešlos blyną darykite iš kiaušinių, miltų, pieno, aliejaus bei druskos. Užmaišykite tešlą, kepimo skardą (25x35 cm) išklokite su kepimo popieriumi. Supilite tešlą bei gražiai išlyginkite. Kepkite orkaitėje (180 laipsnių) maždaug 5-10 minučių. 

Pievagrybius nuvalykite, susmulkinkite bei pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais ir šonine. Pagardinkite prieskoniais. 

Tuomet grybų įdarą paskistykite ant jau iškepusio blyno, užtarkuokite sūrį, susukite bei supjaustykite. Kepkite orkaitėje, kol sūris išsilydys.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų