REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasiruošimą artėjančiam sezonui vainikavo pergale „Gloria Cup 2018“ turnyre.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasiruošimą artėjančiam sezonui vainikavo pergale „Gloria Cup 2018“ turnyre.

REKLAMA

Sekmadienį finale žalgiriečiai nugalėjo Maskvos CSKA komandą 81:73 (12:18, 19:17, 25:16, 25:22) bei antrus metus iš eilės triumfavo turnyre.

Tai buvo jau trečioji iš eilės Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių pergalė prieš CSKA. Pernai Eurolygos varžybose jie pasiekė pergalę ne tik reguliaraus sezono dvikovoje, tačiau ir susitikime dėl trečios vietos.

Po pralaimėto turnyro finalo maskviečių ekipos treneris Dimitri Itoudi išskyrė prastą savo krepšininkų kovą dėl atšokusių kamuolių ir atkreipė dėmesį, jog į turnyrą Turkijoje CSKA atvyko be kelių svarbių žaidėjų.

„Mes kovojome beveik visas rungtynes iki to momento, kai, likus keturioms minutėms iki mačo pabaigos, pirmavome tašku. Turnyro lygis reikalauja didelio žaidėjų skaičiaus, kurie galėtų pasiekti rezultatą. Deja, mes buvome nepilnos sudėties, trūko net penkių žaidėjų, kurie galėjo pakeisti rungtynių eigą.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirčiau tą momentą, kai tinkamai sureagavome į tai, kad „Žalgiris“ pirmavo 7 taškais ir po minutės pertraukėlės perėmėme iniciatyvą. Blogas momentas – leidome „Žalgiriui“ atkovoti 12 kamuolių po savo krepšiu. Žaidėme aukštu penketu, kad apgintume savo baudos aikštelę, tačiau kovoje dėl atšokusių kamuolių puolime jie buvo geresni“,- teigė specialistas iš Graikijos.

REKLAMA

Anot jo, kauniečiai šiuo metu yra kiek geriau pasiruošęs, kadangi jau kitą savaitę Lietuvos krepšinio lygoje pradės žaisti oficialius mačus.

„Jie turi beveik visą pilną sudėtį, išskyrus Ulanovą, be to, tai komanda praėjusiais metais žaidusi Eurolygos finalo ketverte. Todėl nieko keisto, jog šiandien patyrėme pralaimėjimą“, – tvirtino D.Itoudis.

Sekmadienio rungtynėse CSKA ekipos gretose nerungtyniavo tokie žaidėjai kaip Nando De Colo, Semionas Antonovas ar Sergio Rodriguezas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų