REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
88
Lina Ramanauskienė susituokė (tv3.lt fotomontažas)

Liną Ramanauskienę daugelis internautų geriau žino Linos Alfa ir Omega arba Mylinčios Visatos Saulelės slapyvardžiu.

88

Liną Ramanauskienę daugelis internautų geriau žino Linos Alfa ir Omega arba Mylinčios Visatos Saulelės slapyvardžiu.

REKLAMA

Prieš kelerius metus moteris savo socialiniuose tinkluose pradėjo dalytis įvairiomis asmeninio gyvenimo akimirkomis. Tiesa, daugelio akį patraukusi netradicinės išvaizdos bei stiliaus moteris praėjusį savaitgalį sumainė aukso žiedus su savo mylimuoju.

Su mylimuoju Rimantu santuokos saitais susisaisčiusi moteris savo draugams bei gerbėjams „Facebook“ paskyroje negailėjo itin pikantiškų vestuvių akimirkų.

Garsi moteris buvo pasipuošusi netradicine jaunosios suknele – jos apačia buvo dekoruota povo plunksnomis bei raudonais rožių žiedlapiais.

Be to, jaunoji taip pat pati sau pasigamino ir dirbtinių gėlių puokštę. Neįprastu makiažu pasipuošusios Linos galvą taip pat puošė ir deimantais išmarginta karūna.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek anksčiau tv3.lt kalbinta moteris atviravo, kad pagrindinė jos gyvenimo misija – padėti žmonėms. „Dėl to aš gimiau. Darau tai, ką liepia kūrėjas ir širdis. Žmonėms gelbsčiu įvairiais patarimais ir kita pagalba. Jiems esu pasiekiama net per „Facebook‘ą“. Dirbu su magija... Apie mane rašo ne tik gražius, bet ir negražius komentarus (ne visi vargšeliai žino, ką gali juodoji magija). Gyvenu harmonijoje su kūrėju ir visa jo kūrinija“ , – pasakojo L. Ramanauskienė.

REKLAMA

Moteris save vadina ekstrasense, tačiau tai nėra vienintelė jos specialybė, Kauno technikume ji yra įgijusi buhalterės specialybę. Šiaulietė tikina, kad magijos pasaulis jai padeda gyventi ramybėje. „Niekada niekuo nesu sirgusi, gulėjusi ligoninėje. Net sloga retai užpuola. Daugelis manęs klausia – koks yra gyvenimo be ligų, skausmo, nesėkmių receptas. Atsakymas vienas – visada džiaukitės. Džiaukitės artimaisiais ir mus supančiu pasauliu: augalėliais, paukšteliais, gyvūnėliais ir viskuo, kas supa. Aš labai myliu gėlės, gyvūnus... Namuose auginu gausybę gėlių, mūsų namų kambariuose čiauška įvairių veislių papūgėlės, balandžių porelė, kieme kudakuoja pulkas vištų, gaidelis, o prie kojų kasdien glaudžiasi švelnus katinas, Jorkšyro terjeras ir Maltos bišonas“, – džiaugsmingai pasakojo moteris.

Vestuvių akimirkos – galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų