REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Naktį Vilniuje siautėjo girti vairuotojai nuotr. Broniaus Jablonsko

Naktį į sekmadienį Vilniuje sučiupti net keturi girti vairuotojai. Dviem jų iškeltos baudžiamosios bylos – vyrai buvo tokie girti, kad sunkiai pastovėjo ant kojų.

46

Naktį į sekmadienį Vilniuje sučiupti net keturi girti vairuotojai. Dviem jų iškeltos baudžiamosios bylos – vyrai buvo tokie girti, kad sunkiai pastovėjo ant kojų.

REKLAMA

Vos prasidėjus reidui Ozo ir Buivydiškių sankryžoje sustabdytas „Jaguar“. Vairuotojas įpūtė net 1,32 prom. Vaikinas sėdėjo prie svetimo automobilio vairo. Mašiną jam savininkas patikėjo nors jaunuolis net niekada nėra turėjęs vairuotojo pažymėjimo.

Vos įpūtęs vaikinas iš gėdos slėpė veidą, tačiau netrukus ėmė pozuoti – matyt noras bet kokia kaina išgarsėti gėdą nugalėjo.

Netrukus prie sankryžos priartėjo „VW Jetta“. Pamatęs policijos pareigūnus vairuotojas staiga nusuko į Ąžuolyno gatvę. Patikrinimo išvengti bandžiusį vairuotoją policija prisivijo. Tik už gatvės vingio pamatęs švyturėlius vairuotojas iš karto sustojo.

Netrukus paaiškėjo, kodėl vyras taip paskubomis sankryžoje nusuko – jis įpūtė net 2,05 prom. Tai vidutinis girtumas, už tiek keliama baudžiamoji byla. Sulaikytasis nuvežtas į Priklausomybės ligų centrą, ten paimta kraujo girtumui patikslinti, vėliau jis uždarytas į areštinę. Automobilis uždarytas į policijos saugomų automobilių aikštelę.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, sulaikius šį vairuotoją iš kažkur atbėgęs girtas vyriškis pradėjo filmuoti į Ąžuolyno gatvę persikėlusį reidą. Svirduliuojantis filmuotojas nesilaikė reikalavimo pasitraukti nuo važiuojamosios dalies ir užsidirbo protokolą už pasirodymą girtam viešoje vietoje. Į alkoholio matuoklį pažeidėjas įpūtė apie 1,5 prom.

REKLAMA

Po vidurnakčio pranešta, kad Ozo gatve įtartinai važiuoja „Toyota Yaris“, jo vairuotojas visai girtas. Policijai skambinęs taksistas pasekė, kur link važiuoja įtartinas automobilis: jis nusuko į Geležinio Vilko gatvę. Artėjantį prie Visorių automobilį sulaikė patrulis. Į alkoholio matuoklį jaunas vaikinas įpūtė net 2,55 prom. Tai sunkus girtumas.

Keleivis sakė, kad vos 19-os vairuotojas neturi dvejų metų stažo. Vaikinai važiavo į Žaliųjų Ežerų gatvę pas esą blaivų draugą, norėjo dar važinėtis ir ieškojo blaivaus vairuotojo. Jo paieškos kainuos labai brangiai – už sunkų girtumą vairuotojui iškelta baudžiamoji byla.

REKLAMA
REKLAMA

Vos ant kojų pastovintis vaikinas buvo trumpam nuvežtas į Priklausomybės ligų centrą, vėliau uždarytas į areštinę.

T. Narbuto gatvėje apie 2 val. buvo sustabdytas „Subaru Impreza Outback“. Su moterimi važiavęs vyras įpūtė 0,55 prom. Keleivė nelaukė, kol bus jos vairuotojui surašytas protokolas. „Vis tiek jis manęs namo nebenuveš“, – šypsodamasi ištarė moteris ir patraukė namo.

Policija vairuotojui dėl lengvo girtumo surašė protokolą ir paleido. Vyriškiui buvo uždrausta vairuoti – jam teko ieškoti, kas pasirūpins jo automobiliu ir parveš jį patį namo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų