REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Vaida Genytė (tv3.lt fotomontažas)

Visuomet pasitempusi ir nepriekaištingos išvaizdos, gracinga ir besišypsanti – tokią garsią atlikėją Vaidą Genytę įpratę matyti televizijos žiūrovai.

35

Visuomet pasitempusi ir nepriekaištingos išvaizdos, gracinga ir besišypsanti – tokią garsią atlikėją Vaidą Genytę įpratę matyti televizijos žiūrovai.

REKLAMA

Šviesūs ir ilgi Vaidos plaukai – neatsiejama „Sparnuotų supynių“ atlikėjos vizitinė kortelė. Tiesa, Vaida atskleidžia, kad žvilgančių ir nepriekaištingų plaukų paslaptis – jų puoselėjimas.

Nemaloni patirtis

„Aš intensyviai naudoju aliejus – bent tris ar keturis kartu per savaitę. Taip pat nepamirštu ir kaukių, jas naudoju pora kartų per savaitę. Šviesintas plaukas yra labai problematiškas, todėl juos tenka ypač puoselėti“, - sako V. Genytė.

Tiesa, Vaida kiek anksčiau buvo prisiauginusi plaukų sruogas, tačiau savo patirties niekam nelinkėtų: „Kapsules išsiėmiau prieš kokius septynis metus, tačiau po jų, žinokite, buvo labai bloga plaukų būklė... Prireikė gal trejų metų, kad jie vėl sustiprėtų, atsigautų. Norėčiau ilgesnių, bet jau tiek neauga“, - šypteli moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Investuoja į grožį

Grožio procedūros ir apsilankymai pas specialistus – neatsiejama ir nuo Vaidos profesijos. „Kadangi esu šviesiaplaukė, plaukų atspalvis su laiku tamsėja, pilkėja, tad reikia priežiūros. Noriu išlaikyti prigimtinį grožį, todėl šviesinu“, - teigia atlikėja.

REKLAMA

Vaida taip pat pabrėžia, kad grožio kulto išaukštinimas ir vertinimas yra įsišaknijęs mūsų visuomenėje. „Savo grožiui tikrai išleidžiu nemažai, esu į tai investavusi, tačiau taip yra dėl to, kad esu žinoma moteris. Kai esi matomas veidas, turi stengtis atrodyti gerai. Televizijoje išvaizda yra labai svarbi, aišku, svarbu ir tai, ką ir kaip tu kalbi, tačiau daug dėmesio skiriama ir tavo išvaizdai. Tikrai ne paskutinėje vietoje“, - šypteli ji.

Skaičiuoja kalorijas

Itin liekna figūra besidžiaugianti Vaida taip pat tikina, jog stebi tai, ką deda į savo burną.

„Iki šiol propaguoju tą pačią dietą – skaičiuoju kalorijas. Man tos dietos, kai reikia valgyti tik ryžius ar grikius, o gerti kefyrą, nepatinka, o ir atrodo per daug sudėtinga“, - sako moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto jai labiausiai patinkantis metodas – ganėtinai pavojingas ir organizmui. V. Genytė kardinaliai sumažina kalorijas.

„Jei noriu numesti kelis kilogramus per trumpą laiką, suvalgomų kalorijų skaičių sumažinu iki 700 kcal per dieną. Tai nėra badas, o savęs prisižiūrėjimas. Aš pastoviai galvoju, ką dedu į burną, vengiu kai kurių produktų, galvoju, kad nepriaugčiau svorio. Leidžiu, žinoma, sau ir pasilepinti kuo nors. Dievinu mėsainius, tad savaitgaliais leidžiu suvalgyti ir man būna didžiulė šventė“, - tvirtina V. Genytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų