REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Tėčio charakteris pagal Zodiako ženklą (nuotr. 123rf.com)

Žvaigždės turi įtakos ne tik mūsų asmenybei, bet ir tam, kaip mes auklėjame savo vaikus. Smalsu sužinoti daugiau apie save?

5

Žvaigždės turi įtakos ne tik mūsų asmenybei, bet ir tam, kaip mes auklėjame savo vaikus. Smalsu sužinoti daugiau apie save?

REKLAMA

Perskaitykite, kokie vaikų auklėjimo ypatumai būdingi skirtingų Zodiako ženklų atstovams. Taip pat moterims siūlome pasmalsauti, ar jūsų išrinktasis atitinka Zodiako ženklo ypatybes.

Tėtis gimęs po Avino ženklu atidus ir išdidus. Su džiaugsmu laukia gimstant kūdikio, kad ir kelioliktas iš eilės jis būtų. Vėliau jis, ko gero prisiriša prie mažiausio ir stengiasi jam vadovauti kiekviename žingsnyje, o paaugusiems ir karjeros pasirinkime. Nors pats apie tai gali visiškai nieko nenutuokti. Jam svarbiausia – suvadovauti. Tokiu atveju, jam vertėtų prisiminti, kad vaikai mėgsta laisvę, turi savo nuomonę lygiai taip pat, kaip ir jis. Tik paaugę vaikai, žymiai dažniau būna teisūs ir teisingesni, negu užsispyręs ir tik savimi amžinai patenkintas Avinas. Tačiau tėvystėje šio ženklo vyrai jaučiasi puikiai. Su malonumu žaidžia vaikiškus sportinius žaidimus, ir vis pasidairydami į šalis, ar kas nors mato, koks jis pavyzdingas. Avino ženklo tėtis pasakoja savo vaikams apie gamtą, apie gyvūnus ir augalus su labai rimta veido išraiška. Mėgsta gaminti pietus, mėgsta svečiuotis su visais vaikais. Tačiau savęs svarbumas jam, bet kokiu atveju pirmoje vietoje.

Tėtis gimęs po Jaučio ženklu atidus, mylintis, rūpestingas. Savo vaikelius jau nuo pat vaikystės jis pratina gerbti nuosavybę. Šie tėveliai yra santūrūs, susivaldantys, jie niekada nepyksta ant savo vaikų, jei šiems kas nors nesiseka moksluose. Šio ženklo vyrai negaili savo vaikams nei laiko, nei emocijų, o jei reikia tvirtai gina savo atžalas. Jei nekreipsime dėmesio į labai retai išsiveržiančius Jaučio ženklo vyrų pykčio priepuolius, tai šis tėvelis tikrai yra likimo dovana, draugas ir tvirtas užnugaris savo vaikui.

REKLAMA
REKLAMA

Tėtis gimęs po Dvynių ženklu draugiškas su visais vaikais ir su savais tame tarpe. Jis daug išmoko savo vaikus. Dvyniai su malonumu pasakoja jiems savo problemas ir vaikystės paslaptis. Nemėgsta moralizuoti ir nurodinėti. Nemėgsta nei klausytis, nei kalbėti įsakmiu tonu. Šio ženklo tėtis nėra griežtos disciplinos šalininkas, o tai labai vertina jo maži vaikai. Tačiau nemokėjimas būti griežtu, leidžia augti vaikams išlepusiems, šiek tiek apsileidusiems. Taip tėčiai Dvyniai ir gadina vaikus. Jie nebaudžia savo vaikų fizinėmis bausmėmis, tačiau paaugusius sugeba taip skaudžiai pašiepti, kad vaikai nesugeba to pamiršti visą likusį gyvenimą. Kadangi patys iš savęs Dvyniai tokie vėsūs žmonės, jiems nereikia bučinių, apsikabinimų, bet vaikučiams juk viso to labai reikia. Šiaip, tai neblogas tėtis, jei tik vaikai netrukdo jam užsiimti jo mėgstama veikla.

REKLAMA

Tėtis gimęs po Vėžio ženklu nepriekaištingas. Nedaugelis mamų gali pasigirti panašia meile ir atsidavimu vaikams. Jis yra be galo kantrus, nuoširdžiai domisi visais savo atžalų reikalais, rūpesčiais ir bėdomis. Šie vyrai didžiuojasi savo sūnumis ir dievina dukreles. Vaikams sulaukus paauglystės, iškyla problemų, nes vaikai mėgsta nepriklausomybę, o Vėžiai per daug juos globoja. Viską gerai apmąstęs, Vėžio ženklo tėtis paguodžia save, kad išauginęs porą vaikų, sulauks dvigubai daugiau anūkų.

Tėtis gimęs po Liūto ženklu stengiasi, kad šeima nebūtų didelė. Vaikų arba visai nėra, arba tik vienas, nes daugiavaikės šeimos jis neatlaiko ir gali viską metęs pabėgti. Liūtai švelnūs, nors ir ne labai nuoseklūs tėvai. Vaikai juos myli visą savo gyvenimą. Liūto ženklo žmonoms vertėtų žinoti, kad neskirtų vaikams daugiau dėmesio negu vyrui, nes būtent jis yra pats mažiausias kūdikis namuose. Priešingu atveju, jis bus pasipūtęs ir įsižeidęs.

REKLAMA
REKLAMA

Tėtis gimęs po Mergelės ženklu – tai griežtas auklėtojas. Jis puikiai moka išmokyti ir pripratinti vaikus prie bendro gyvenimo šeimoje (kolektyve), įdiegia jiems higienos įgūdžius ir įprotį susitvarkyti savo daiktus ir aplinką. Susirgus vaikui, jie praranda bet kokią sveiką nuovoką besistengdami girdyti reikalingus, o kartais visai nereikalingus vaistus, kad tik greičiau pastatytų vaiką ant kojų. Jiems labai sunku suprasti, kad kartais gydyti gali laikas, ramybė ir poilsis. Liūdniausia tai, kad šią baimę ligoms, Mergelės ženklo tėveliai dažniausiai perduoda savo vaikučiams.

Tėtis gimęs po Svarstyklių ženklu pakankamai ramus. Jis nepyksta ir nešaukia ant vaikų, bet ir nealpsta iš meilės savo atžalom. Jam labai svarbu, kad namuose neklyktų vaikai, kad jie bėgiodami nekeltų triukšmo, kad vystyklai ir šliaužtinukai nedžiūtų matomoje vietoje. Netgi ir gimus vaikučiams, pirmoji vieta jo širdyje skirta mylimai žmonai ir netgi tėviški jausmai nesugebės užgožti šios meilės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tėtis gimęs po Skorpiono ženklu ypatingai griežtas. Bet taip tik jis galvoja. Skorpionas neleidžia vaikams tinginiauti ir išdykauti, stengiasi išmokyti gerbti save ir savo nuosavybę. Kol vaikai maži, jis įnirtingai juos gina, kaip ginama viskas, ką aistringai mylime. Vaikams paaugus, jis išmokys juos pačius apsiginti ir atstovėti už save. Dažnai tėvų Skorpionų vaikai mano, kad jų tėtis pernelyg valdingas ir griežtas, tačiau tik užaugę suvokia ir įvertina, kiek daug juos išmokė tėtis, ir už tai jam jaučia begalinį dėkingumą visą savo gyvenimą.

Tėtis gimęs po Šaulio ženklu beveik nesidomi mažais vaikais, tačiau jiems paaugus, jis skiria savo atžaloms vis didesnį dėmesį. Tikriausiai artimesni jam sūnūs, tačiau su dukromis jis ypatingai švelnus. Šauliai mėgsta išvykas su vaikais, o jei leidžia galimybės – ir tolimas keliones. Jis pats labai žingeidus, todėl labai stengiasi plėsti pažinimo akiratį ir savo vaikams. Šio ženklo tėvas giežtas ir teisingas. Jis stengiasi, kad vaikai išaugtų dori, nepripažintų melo, kad rastų savąjį kelią. Ir suaugę vaikai pasigenda jo patarimo, supratingumo. Jų širdyse tėvui visada yra palikta vieta, kurios niekas niekada nesugebės užimti.

REKLAMA

Tėtis gimęs po Ožiaragio ženklu – tai tikras tėvas, tiesiogine šio žodžio prasme. Iš vaikų jis reikalauja pagarbos, paklusnumo ir griežtos disciplinos. O jis pats yra atsidavęs savo vaikeliams iki sielos gilumos ir yra pasirengęs bet kuriuo momentu pasiaukoti už savo vaikus. Tėčiai Ožiaragiai nelepina savo vaikų. Tik dėl vieno dalyko jiems galima papriekaištauti – dėl per ne lyg didelio rūstumo. Tačiau nepamirškite vieno nuostabaus dalyko – Ožiaragiai yra patys nuostabiausi pasaulyje seneliai. Iki to laiko, kol jie susilaukia anūkų, išgaruoja jų griežtumas ir jie leidžia savo anūkams sėdėti ne tik ant savo kelių, bet ir užsiropšti ant galvos.

REKLAMA

Tėtis gimęs po Vandenio ženklu tam tikrais momentais tiesiog užburia savo vaikus. Jis sugeba jiems pripasakoti visokiausių nesąmonių, fantazijų, ištisus stebuklų laukus. Jis paipalioja apie tokius dalykus, apie kuriuos kitų ženklų tėčiai neturi jokio supratimo. Vandeniai visuomet randa atsakymus į visus klausimus, bet gali vaikščioti su ištrūkusia saga, alkanas. Juk jo, kaip mažo vaiko vis reikia klausti, gal jam ko trūksta, gal nori valgyti, gal aplinkui visi per daug triukšmauja. Su keliais vaikais yra lengviau, negu su tokiu vyru.

Tėtis gimęs po Žuvų ženklu savo vaikams yra tiesiog dovanėlė. Jis išmoko savo vaikus visko, ką pats moka. Geresnių tėvų gamtoje neegzistuoja, tik labai svarbu, kokia šalia jo yra moteris. Žuvų ženklo vyras, kaip geras kelioninis krepšys, aplink kurį išmėtyti kelionei reikalingi daiktai. Jei šalia jo yra moteris, kuri sugeba viską surinkti, supakuoti, sudėlioti į vietas ir tvirtai susegioti visus diržus, tai šis vyra yra nepamainomas. Jis sugeba padovanoti savo vaikams ne tik tą pasaulį, kuris yra, bet ir tą, kuris buvo ir kuris dar bus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų