REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Koks jus seksualinis partneris pagal Zodiako ženklą (nuotr. 123rf.com)

 Ką jums ir jūsų partneriui lemia žvaigždės? Nežabotą geismą ar subtilius ir rafinuotus meilės žaidimus? Geidulingi ir aistringai jausmai lovoje priklauso ne tik nuo judviejų charakterių, bet ir nuo to, po kokiu Zodiako ženklu gimėte.

43

 Ką jums ir jūsų partneriui lemia žvaigždės? Nežabotą geismą ar subtilius ir rafinuotus meilės žaidimus? Geidulingi ir aistringai jausmai lovoje priklauso ne tik nuo judviejų charakterių, bet ir nuo to, po kokiu Zodiako ženklu gimėte.

REKLAMA

Zodiako ženklas lemia ne tik jūsų charakterio savybes, polinkius ar įpročius, bet ir seksualinį temperamentą ar erotines fantazijas. Žinodami kai kurias paslaptis, lengviau išsirinksite seksualinį partnerį.

Avinas

Po šio zodiako ženklu gimusių vyrų ir moterų – ypač jautri galva ir veidas. Todėl vyrai avinai pirmiausia reaguoja į lengvą kaktos patapšnojimą. Be to, jiems labai patinka, kai žaidžiama plaukais. Moterys turėtų rankomis „šukuoti“ jų plaukus ir kedenti juos. Gal ši procedūra ir užims nemažai laiko, bet Avinas tikrai susijaudins.

Avinų ausys irgi ganėtinai jautrios. Taip pat avinams patinka, kai partneris švelniai kandžioja jo lūpas arba vos prisiliesdamas bučiuoja jo užmerktas akis. 

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Jo jautriausia zona – kaklas. Moterys turėtų pradėti nuo nepaprastai lengvų prisilietimų prie jo kaklo lūpomis. Taip pat išnaudokite begales „atsitiktinių“ prisilietimų.

REKLAMA

Pavyzdžiui, taisydamos vyriškio kaklaraištį. Jūs galite tai padaryti švelniai glostydamos Jaučio kaklą ar tiesiog pirštų galiukais „pereiti“ per jį. Tuo tarpu moteris gimusias po jaučio ženklu galima būtų panašiai palepinti lovoje ar pliaže. Beriant smėlį ant jos kaklo, o lovoje, lašinant tirpstantį leduką, karts nuo karto bučiniu išdžiovindami jį nuo kaklo. Nepamirškite svarbiausio – jautis nemėgsta skubos ir teikia pirmenybę jausmų nuoširdumui. Todėl su jaučiais visada elkitės išlaikytai, santūriai ir neskubinkite įvykių.

Dvyniai

Ypač seksualiai jautrios dvynių rankos. Moterys dvyniai itin jautriai reaguoja į rankos pabučiavimus. Vyrams dvyniams labai patinka, kai jiems bučiuojami rankų pirštai. Pasistenkite atsargiai ir švelniai „perbėgti“ dvynių rankos pirštais. Tai padarys stiprų įspūdį.

REKLAMA
REKLAMA

„Atsitiktinis“ prisilietimas ar itin švelnus glamonėjimas rankos pirštų galiukų gali sukelti audringą partnerio reakciją ar net viso kūno virpėjimą.

Vėžys

Ir vyrams, ir moterims, gimusiems po šiuo zodiako ženklu, didesnį malonumą suteiks gilūs ir ilgi bučiniai. Visai tikėtina, kad dėl to kai kurie iš jų gali patirti net orgazmą.

Vis dėlto pati jausmingiausia vėžio kūno dalis – krūtinė. Taip pat juos labai jaudina, kai švelniai pirštų galiukais ar liežuvių glamonėjami speneliai. Atskirais atvejais, net kelia stiprų seksualinį geismą.

Liūtas

Tarkim, jūs atsidūrėte liūto namuose. Nuo ko pradėti? Tiesiausiu keliu traukite į vonios kambarį po dušu. Todėl, kad Liūto labai jautri nugara. Iš pradžių švelniai ją patrinkite kempine. Kai vyras įkais, perbraukite pirštais išilgai nugaros: nuo viršaus žemyn ir atvirkščiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei jus pateksite ir į liūto miegamąjį, mylėdamiesi, atsargiai padraskykite jam nugarą. Užsiimdami glamonėmis su moterimi liūte, ieškokite jos itin jautrių erogeninių zonų pagal paraudusias odos vietas. Tikėtina, kad tai bus pilvo, krūties ar kaklo srityje.

Mergelė

Kai jūsų abiejų santykiai įsivažiuos ir pasieks glamonių apogėjų, nepamirškite pilvo. Mergelės jautriausia zona – nuo pilvo apačios iki krūtinės. Todėl galite drąsiai jaudinti šį gana nemažą plotą liežuvio prisilietimais ar glostymais pirštų galiukais, taip pat karts nuo karto, atsitiktinai prisiliesdami plaukais.

Jei vis dėlto jus pirmiau atsidūrėte po dušu, o ne prie žvakių liepsnose skendinčio stalelio, tada pataikėte į dešimtuką, nes Mergelė teikia pirmenybę idealiai švarai, o paskui – meilei. Gulėdami lovoje, padarykite jai lengvą masažą aplink bambą.

REKLAMA

Svarstyklės

Bene jautriausia svarstyklių vieta – apatinė nugaros dalis. Visų svarstyklių apatinė nugaros dalis – itin jautri erogeninė zona. Moterys mėgsta, kai joms glosto, glamonėja ar žaismingai čiupinėja apatinę nugaros dalį, nes tai pirmiausiai lytiškai jaudina.

Apskritai, Svarstyklėms patinka tokios sekso pozos, kad jų apatinė nugaros dalis būtų gerai matomas partneriui.

Skorpionas

Pati jautriausia skorpionų vieta – lytiniai organai. Net vos prisilietus prie jų pirštų galais ar liežuviu, vyrus paverčia vulkanais, o moteris nimfomanėmis. Be to, šio ženklo moterys gali lytiškai susijaudinti net užkėlusi koją ant kojos.

Jei jūs nepatingėsite ir nuoširdžiai žaisite su Skorpiono mėgstama vieta, galima drąsiai teigti – jis visam laikui jūsų rankose.

REKLAMA

Šaulys

Šio devinto zodiako ženklo jautriausios erogeninės zonos – šlaunų vidinės pusės ir delnai. Be to, moterims labai patinka, kai glamonėjami jų plaukai. Todėl žaiskite su jais, kedenkite, šukuokite rankų pirštais.

Šauliui labai patinka delnų glamonės sukamaisiais judesiais. Tai sukels subtilų ir lengvą erotinį jausmą visame kūne.

Ožiaragis

Moters ožiaragės aistra pavirs į uraganą, jei partneris bučiuos jai į pilvą ar aplink kelius. Neįtikėtina, bet jas lengviau sujaudinti švelniai „vairuojant“ apie kelius, nei kitoms – pėdas.

Ir vyrai, ir moterys labai greitai reaguoja, kai jiems daromas erotinis masažas.

Vandenis

Jautriausios jo zonos – kojos ir pėdos. Bet kuri sekso poza vandeniui priimtina, jei tuo metu paliesite ir jo kojų pėdas, nes tai gerokai sustiprina geismą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, abiejų lyčių vandeniai mėgsta mylėtis stovėdami. Bet dar labiau patinka, kai moteris apsiveja kojomis jį per kelius. Ypač tai puikiai galima atlikti baseine, kai kūnai nuo vandens palengvėja ir trintis būna stipresnė.

Žuvys

Po šiuo ženklu gimusieji – amžini svajotojai ir idealistai, todėl dėl mylimo žmogaus jie pasiryžę padaryti viską. Žuvys pirmiausia stengiasi suteikti malonumą partneriui arba dalintis su juo pusiau.

Meilės oazė – vonia, kupina šilto vandens.

Žuvys taip pat jautriai reaguoja, kai jiems masažuojamos kojos ir pirštai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų