REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keliems Zodiako ženklo atstovams šiandien patariama nesiimti rimtų darbų, juos atidėti vėlesnėms savaitės dienoms. Kitiems - nepasitikėti aplinkiniai bei nepervertinti savo jėgų, nes gali laukti nemalonumai. 

Keliems Zodiako ženklo atstovams šiandien patariama nesiimti rimtų darbų, juos atidėti vėlesnėms savaitės dienoms. Kitiems - nepasitikėti aplinkiniai bei nepervertinti savo jėgų, nes gali laukti nemalonumai. 

REKLAMA

Rugsėjo 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Skubėjimu nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbius dokumentus, skaičiuodami pinigus ir, žinoma, vairuodami automobilį.

Tauras

Dalykinėje veikloje nieko rimto nesiimkite: patirsite visokių nesklandumų, nelogiškų kliūčių, rezultatai taip pat netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui ir atkreipkite daugiau dėmesio į jų sąžiningumą.

Dvyniai

Jausitės geriau nei kiti, tačiau net ir jums nederėtų rizikuoti ar veltis į avantiūras. Verta užsiimti vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite žadėti ir įsipareigoti: būsite gana azartiški ir galite pervertinti savo galimybes.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Priimant svarbų sprendimą gali pritrūkti įžvalgos, apdairumo, kompetentingos informacijos. Būkite atidesni išgirstoms išmanančių asmenų pastaboms, įspėjimams: tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms.

REKLAMA

Liūtas

Partneriais, draugais nepasikliaukite, labai jais nesiremkite: ne iš blogos valios jie gali sugadinti gerą reikalą ar paprasčiausiai suardyti dienos planus.

Mergelė

Sudėtingas, neprognozuojamas metas, ne viskas pavyks, ką planuosite: trukdys neaiškios, nesuprantamos kliūtys. Būsite pernelyg įtarūs, tačiau nereikėtų leistis užvaldomiems nepasitikėjimo tais, kuriuos mylite, kurie šalia jūsų.

Svarstyklės

Problemiškas laikas, jei esate impulsyvūs, jei pirma sureaguojate, o paskui pagalvojate, įvertinate. Iš pirmo žvilgsnio viskas gali pasirodyti gerai, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, netikėtai kas nors gali pakišti koją ar paaiškėti naujų nepalankių aplinkybių.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Kas bus blogai, ne iškart suprasite, ko gero, artimieji, vaikai bakstelės pirštu į padarytas klaidas, trūkumus. Kad jumis kiti nenusiviltų, o ir patys nepatirtumėte nereikalingo streso, atidėkite itin svarbius reikalus antrai rugsėjo savaitei.

Šaulys

Tvarkydami reikalus pasiruoškite greitai persiorientuoti, iš anksto apgalvokite, ką darytumėte blogiausiu atveju. Labai nepasikliaukite svetimais pažadais: kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite.

Ožiaragis

Svajingas metas, tinkamas poilsiui, o ne veiklai. Nepatartina tvarkyti svarbių, ypač piniginių, reikalų: dėl neapdairumo, didelio patiklumo galite patirti nuostolių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Likite apdairūs šnekėdami, žadėdami: galite pervertinti savo sugebėjimus, žinias, suklysti spręsdami svarbius klausimus. Aplinkiniai, net mylimas žmogus, vaikai matys jūsų klaidas, trūkumus, net menkiausias netikslumas sulauks kritikos.

Žuvys

Artėja išbandymai. Bus svarbi kokybė, tad nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę, nes būsite linkę daryti smulkias, tačiau apmaudžias klaidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų