REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Ieva Pauliukonytė-Swan (tv3.lt fotomontažas)

Žinoma vaizdo tinklaraštininkė bei „Motyvuoti atletai“ įkūrėjo Artūro Swan žmona Ieva Pauliukonytė-Swan šiuo metu yra viena labiausiai socialinėje erdvėje sekamų Lietuvos moterų.

15

Žinoma vaizdo tinklaraštininkė bei „Motyvuoti atletai“ įkūrėjo Artūro Swan žmona Ieva Pauliukonytė-Swan šiuo metu yra viena labiausiai socialinėje erdvėje sekamų Lietuvos moterų.

REKLAMA

Daugelį žavi Ievos kūno sudėjimas, aktyvus gyvenimo būdas, puikus mados skonis – klausimų, kur pirko vieną ar kitą savo drabužį, ji sulaukia nuolatos. Vis dėlto pasirodo, kad Ievos gerbėjus domina ir kur kas asmeniškesnės jos gyvenimo detalės.

Prieš 2018-ųjų vasarą Ieva kiekvieną dieną „Instagram“ asmeninėje paskyroje dalindavosi linksmomis nuotraukomis iš sporto klubo. Po kiekviena jų ji primindavo, kiek dienų liko iki vasaros – tokiu būdu savo sekėjus skatino daugiau judėti ir šiltąjį metų laiką pasitikti esant puikios formos.

Dabar, atėjus rudeniui, Ieva šypsosi – niekas nepasikeitė. „Neseniai viena mano draugė teiravosi, ar jau ne laikas pradėti skaičiuoti dienas iki kitos vasaros? Sportuoti, vienaip ar kitaip, stengiuosi raginti visada. Dalinuosi nuotraukomis, primenu, kad reikia judėti. Iki gyvenimo galo, kol būsiu socialinėje erdvėje, tikrai siūlysiu tai daryti“, – šypsosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto nors anksčiau kartu su vyru Artūru Ieva daugiausiai dėmesio sulaukdavo dėl sporto, dabar viskas ima keistis. Moteris atviravo, kad dabar jos sekėjas labiausiai domina įvaizdis. „Pati suprantu, kad kartais net pamirštu parodyti akimirką, kurioje sportuoju. Vienaip ar kitaip, jei žmonės mato mano lieknumą ar tiesiog tam tikrus figūros linkius, gaunu žinučių ir dėl judėjimo, kažkokių valgymo įpročių. Tačiau noras sužinoti apie įvaizdį vis dėlto pirmauja“, – sako ji.

REKLAMA

Ne vienas, kurį domina Ievos kasdienybė, jau galėjo pastebėti – aktyvi moteris kiekvieną dieną sportuoja vis su kita sporto apranga. Paklausta, kiek aprangų ji išties turi, I. Swan juokiasi: „Manau, kad gal net 25. Dažniausiai jas renkuosi taip, kaip, tikriausiai, ir kitos merginos – pagal nuotaiką. Lygiai taip pat vyksta ir visos mano dienos įvaizdžio kūrimas: atsidarau spintą ir galvoju, ko tą dieną noriu labiau – spalvų ar vis dėlto neutralumo.“

Stilius ir sportas yra tos sritis, kuriomis Ieva su savo sekėjais mielai bendrauja, jiems pataria. Tačiau ji neslepia – daugelį domina ir kur kas asmeniškesni jos gyvenimo niuansai.

REKLAMA
REKLAMA

Ne vienas sekėjas pastebėjo, kad darnią Swan šeimą jau prieš kurį laiką papildė naujas gyventojas – sutuoktiniai įsigijo šuniuką. Tačiau kai kuriems sekėjams to neužteko, netrukus pasipylė klausimai apie vaikus – kada gi bus jie?

Paklausta, kaip gi yra iš tikrųjų, Ieva šypsosi: „Šitas klausimas nuolat kyla, o ir visuomet apie tai galvojame – o jau kaip bus, taip! Bet kad bus, tai būtinai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų