REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
2
„EROTICshowMEN 2018“ (nuotr. Organizatorių)

Lapkričio mėnesį Lietuvoje įvyks tai, dėl ko moterų širdys pradeda plakti stipriau, rašoma pranešime spaudai.

2

Lapkričio mėnesį Lietuvoje įvyks tai, dėl ko moterų širdys pradeda plakti stipriau, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Lietuvoje vyksiantis tarptautinis vyrų striptizo čempionatas „EROTICshowMEN 2018“ suburs karščiausius Europos šokėjus. Visi jie žada – liūdna tikrai nebus, moterų laukia tikra aistros fiesta.

„Tas, kas lankėsi šiame čempionate, žino – moterys tiesiog pakvaišta. Tai geriausia proga atsipalaiduoti, pabūti su draugėmis, kolegėmis arba atšvęsti mergvakarį. Karščiausi Europos kūnai, nepriekaištinga, originali choreografija ir nevaldomos aistros. Renginyje niekas savęs neriboja – moterys šaukia, klykia, eina šokti kartu į sceną su šokėjais. Čia neegzistuoja jokios taisyklės, visi daro tai, ką nori“, – pasakoja renginio organizatoriai.

Renginys vyks keturiuose Lietuvos miestuose. Lapkričio 8 d. striptizo šokėjai lankysis Šiauliuose, 9 d. – Klaipėdoje, 10 d. – Vilniuje, o 11 d. užsuks į Kauną. Bilietus į renginius galima įsigyti puslapyje „Bilietai.lt“. Žiūrovėms pasirodys dalyviai iš šešių valstybių. Tarp jų bus ir praėjusių čempionatų žiūrovių numylėtiniai.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro programoje nepamirštamą šou surengs svečiai iš Baltarusijos „Royal Daimonds“. Tai – vieni originaliausių striptizo šokėjų Europoje, pasirenkantys išskirtinius būdus, kaip sužavėti žiūroves. Baltarusiai yra daugkartiniai tarptautinių čempionatų nugalėtojai ir prizininkai.

REKLAMA

Ukrainos atstovai – komanda „Mad gays“ – savo šalyje yra pati žinomiausia striptizo šokėjų komanda. „Viskas tik moterims ir dėl jų!“ – toks yra Ukrainos komandos šūkis. „Black&White legend“ – šokėjai iš Prancūzijos. Tai vyriausias čempionate šokėjų kolektyvas, sukaupęs itin daug patirties. Prancūzai yra įsisavinę daug šokio meno paslapčių, o jomis dalinasi su mažiau patyrusiais. Ši komanda yra nusiteikusi itin rimtai ir žada siekti čempionate pirmosios vietos.

Čempionate pasirodys ir svečiai iš Rusijos. Tai komanda „Extazi show“. Šių šokėjų azartui nėra ribų. Scenoje jie demonstruoja ne tik šokį, bet ir didžiulę aistrą. Rusai sako, kad čempionate atiduos visą save – žiūrovės galės tai įvertinti.

Čekai „California dreams“ taip pat yra daugkartiniai striptizo čempionatų dalyviai ir prizininkai. Jų vadovas teigė, kad atvažiuoja į Lietuvą tam, kad pavergtų moterų širdis. Ar pavyks jiems tą padaryti?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų